Autor Zpráva
Noname
Profil *
Dobrý den, potřeboval bych v tabulce řešené pomocí PHP načíst uložení souboru na lokálním počítači a tuto adresu uložit do database na serveru internetove presentace. Primárně bych potřeboval spíše překopírovat soubor z jednoho logického disku na jiný, přičemž oba disky se nacházejí na lokálním počítači. Teoreticky by to mohl zvládat javascript, ale nebyla tato funkce z bezepečnostních důvodů implementována. Můj problém lze vyřešit i jen tak, že překopírování provede uživatel sám, ale pak je nutné vytvořit okénko pro načtení uložení souboru. Něco jako když potřebujete přez php formular odeslat na server například obrázek a můžete procházet svůj HD s tím rozdílem, že by nedošlo k samotnému přnosu dat, ale jen k načtení adresy souboru. Děkuji za jakýkoliv náznak směru, jakým bych se měl při řešení mého problému ubírat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0