Autor Zpráva
killer
Chtěl jsem vytvořit projekt, kdy budu mít vlastní rs a budu ho pronajímat dál. Chci si zaregistrovat domenu a na subdoménách ho pronajímat. Jde mě oto, jestli je lepší aby každá stránka měla svůj (totožný) systém, nebo by se přihlašovali na jediný a ten by bral informace z db, jestli by to nespomalovalo moc hosting a kolik takových podstránek byste doporučili na jeden (i když velký) webhosting.

Díky
temistokles
killer
Osobne neviem koľko hostingov potešíš s tým, že chceš priestor vôbec ďalej prenajímať.
killer
temistokles ne prostor, ten bude můj, oni tam nebudou mít přístup, jen ten web co tam bude
temistokles
killer
V tom prípade záleží do rozsahu redakčného systému a počtu užívateľov. Možno by sa zišlo zamyslieť nad niečím iným ako nad klasický hostingom, všeobecne by ho to mohlo dosť brzdiť, nakoľko by si robil veľký počet dotazov na databázu.
killer
temistokles asi na dost, protože bych chtěl aby to některé nastavení vzhledu (např. různé šablony pro novinky atd) a samozřejmě obsah, uživatelé atd
temistokles
killer
V tom prípade ti vrelo doporučujem virtuálny server od www.zooom.sk (www.virtual-server.sk). Ale oproti hostingu to vyjde o čosi drahšie :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0