| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| killer Profil |
#1 · Zasláno: 1. 8. 2007, 18:25:07
Chtěl jsem vytvořit projekt, kdy budu mít vlastní rs a budu ho pronajímat dál. Chci si zaregistrovat domenu a na subdoménách ho pronajímat. Jde mě oto, jestli je lepší aby každá stránka měla svůj (totožný) systém, nebo by se přihlašovali na jediný a ten by bral informace z db, jestli by to nespomalovalo moc hosting a kolik takových podstránek byste doporučili na jeden (i když velký) webhosting.
Díky |
||
| temistokles Profil |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2007, 18:34:09
killer
Osobne neviem koľko hostingov potešíš s tým, že chceš priestor vôbec ďalej prenajímať. |
||
| killer Profil |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2007, 18:37:19
temistokles ne prostor, ten bude můj, oni tam nebudou mít přístup, jen ten web co tam bude
|
||
| temistokles Profil |
#4 · Zasláno: 1. 8. 2007, 19:15:54
killer
V tom prípade záleží do rozsahu redakčného systému a počtu užívateľov. Možno by sa zišlo zamyslieť nad niečím iným ako nad klasický hostingom, všeobecne by ho to mohlo dosť brzdiť, nakoľko by si robil veľký počet dotazov na databázu. |
||
| killer Profil |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2007, 20:03:35
temistokles asi na dost, protože bych chtěl aby to některé nastavení vzhledu (např. různé šablony pro novinky atd) a samozřejmě obsah, uživatelé atd
|
||
| temistokles Profil |
#6 · Zasláno: 2. 8. 2007, 22:24:06
killer
V tom prípade ti vrelo doporučujem virtuálny server od www.zooom.sk (www.virtual-server.sk). Ale oproti hostingu to vyjde o čosi drahšie :) |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
0