Autor Zpráva
Radek Novák
Profil
Mám Windows Vista a jako prohlížeč používám Internet Explorer 7. Vše mi bezvadně fungovalo, až v posledních 14 dnech mi začal blbnout. Nezobrazuje mi někdy některé obrázky. KDyž má třeba stránka 30 obrázku, jednou jich to nezobrazí 5, jednou 7, jindy zase třeba i 15 apod. Zkoušel jsem i vymazat cookies, historii, uložené soubory, cache apod. A používat jiný prohližeč pro mě nepřipadá v úvahu z důvodu ebanky, zakoupeného roboform atd..

Neví někdo jak to opravit, aby vše zase fungovalo tak jak má?
Bubák
Profil
Tipnul bych to na špatné připojení k netu. Zkus dát příkaz (Start > Spustit...):
cmd

do konzole (černé okno) dej příkaz:
ping -n 50 www.nova.cz

Koukni, kolik je % ztracených paketů. Můžeš to taky zkusit při stahování nějakého většího souboru.
Radek Novák
Profil
Špatnym připojením to rozhodně nebude. Doma mám 3mbit, u sebe na bytě 1mbit a ve škole 8mbit a dělá to všude a dříve to nedělalo nikde. ..
Gekon
Profil
Radek Novák
Nevím jak s eBankou, ale Roboform funguje i ve FF, ne?
Radek Novák
Profil
Nechce se mi měnit prohlížeč, chtěl bych to nějak vyřešit, poněvadž to přestalo fungovat ze dne na den :-/
Radek Novák
Profil
Tak problém vyřešen, přešel jsem na Firefox. Roboform i ebanka ve firefoxu (narozdíl od opery) funguje a také si naimportoval veškeré nastavení z IE včetně záložek.
Gekon
Profil
Radek Novák
No jo, nakonec na došlo na mou mini radu;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: