Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pitrýsek Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 1. 2008, 09:27:43
Dobrý den,
dělám si anglické stránky a chci poskytovat služby do zahraničí. Po technické stránce mám již vše hotové, ale nevím jak s platbami. Na stránkách mám uveden zatím pouze IBAN (vlastním běžný účet v bance), ale myslím, že to nejspíš nestačí, respektive, že to není tak pohodlné. Chci Vás tedy poprosit, zda byste mi mohli vysvětlit, co a jak zařídit a na stránky umístit, aby to odpovídalo běžným standardům, případně na co si dát pozor. Nemám o tom ani páru. Děkuji velmi. Přeju hezký den |
||
quinux Profil |
#2 · Zasláno: 9. 1. 2008, 09:52:44
Pitrýsek
V tvém případě bude nejlepší řešení PayPal. V zahraničí je velmi populární a lze přes něj platit i kartami. Návod na implementaci mají na svém webu. |
||
Railbot Profil |
#3 · Zasláno: 9. 1. 2008, 09:57:21
Já jen doplním, že PayPal je kvalitní a spolehlivý systém s velmi rychlými transakcemi. Takže určitě dobrá volba pro podnikání směrem do zahraničí.
|
||
armin Profil |
#4 · Zasláno: 9. 1. 2008, 12:02:37 · Upravil/a: armin
A ja dodam ze pri zrizovani paypal uctu se musi zadat cislo tve kreditky, expirace, a cisilko ze zadu a predevsim, musis mit v bance nejaky nenulovy limit na internetove transakce - jinak ti paypal neveme kreditni kartu. Proc ji chce overit? Protoze si muzes kdykoliv s verifikovanou kreditkou posilat penizky obousmerne paypal <=> tvuj ucet v bance. Jak psal Railbot, transakce jsou okamzite, o kazde transakci jsi informovan prehlednym a hezkym emailem, rovnez po prihlaseni se na paypal mas k dispozici "vypis z uctu". Lze prijimat penizky v ruznych menach, prevadet si je, atd atd. Poplatky jsou nulove ve srovnani s bankovymi subjekty cz/sk.
|
||
Pitrýsek Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 1. 2008, 13:16:32
Děkuji
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0