Autor Zpráva
Kerberos
Profil *
Zdravím.

Na localhoste mi beží apache, problem je v tom že neviem prečo nepracuje s javascriptom. Absolútne tú časť kódu v stránke ktorá je písaná v javascripte si nevšíma.. Kde to zapnem ? Alebo ako na to aby to fungovalo ?

Ďakujem
Měsíček
Profil
pošli kód chyba bude u tebe ne u apache ;)
Timy
Profil
Javascript běží u klienta, v prohlížeči, takže Apache na to nemůže mít vliv. Nejpravděpodobněji máš buď špatně naspaný Javascript nebo máš Javscript vypnutý v prohlížeči.
Kerberos
Profil *
No pokiaľ ide o kód:
document.write('<div id="loading"><br><br>Nahrávam obsah...</div>');

// Created by: Simon Willison | http://simon.incutio.com/
function addLoadEvent(func) {
  var oldonload = window.onload;
  if (typeof window.onload != 'function') {
    window.onload = func;
  } else {
    window.onload = function() {
      if (oldonload) {
        oldonload();
      }
      func();
    }
  }
}

addLoadEvent(function() {
  document.getElementById("loading").style.display="none";
});


Ale ten kód by mal byť dobrý tak neviem.. Ale v prehliadači to tiež nemám vypnuté, lebo ten script mi normálne na stránkach s ktorýh som ho stiahol išiel, a vôbec javascript mi vždy v mojom prehliadači išiel, len ešte ani raz i žiadny nešiel z môjho localhostu..
Měsíček
Profil
Takže když si to dáš na plochu a zkusíš to spustit normálně bez localhostu tak ti to jde a pokud to skusíš z localhostu tak to nejde?
Kerberos
Profil *
ked si to dám na plochu a spustím tak to hodí error (runtime error) - ale ten hádže vždy... Ked to proste ide cez prehliadač na localhoste tak to nereaguje, ako náhle je to už na nejakom inom servri (ic.cz) tak to ide..
Kerberos
Profil *
už to ide :D... neviem čo sa stalo ale zrazu to začalo isť :D
armin
Profil
Program v JavaScriptu se obvykle spouští až po stažení WWW stránky z Internetu (tzv. na straně klienta), na rozdíl od ostatních jiných interpretovaných programovacích jazyků (např. PHP a ASP), které se spouštějí na straně serveru ještě před stažením z Internetu.

Po lopate - javascript je zalezitostou prehliadaca (IE, FF, O, N). Apache s tym nema nic spolocne...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: