Autor Zpráva
simmi
Profil
tak a ted mi vysvětlete jak si web jako je seo servis může dovolit takovéto chyby v zobrazování díky jejich,, základním "chybám se podle mne web stává NEPŘÍSTUPNÝM. mrkněte zde .

Díky a poraď te mi co můžu udělat pro to aby se mi to zobrazovalo normal...


Simmi

ps: takovýchto webů jsem už našel nezpočet...
Lexter
Profil
Tak a teď mi vysvětli, kterej mamlas by si zvětšoval písmo na takovou úroveň.
nightfish
Profil
Díky a poraď te mi co můžu udělat pro to aby se mi to zobrazovalo normal...
zmenšit si velikost písma v prohlížeči?


seo servis může dovolit takovéto chyby v zobrazování
dovolit si to mohou, přinejhorším přijdou o pár zákazníků

mimochodem jaký prohlížeč a jakou jeho verzi používáš?

EDIT: uaaaa, pozdě
quinux
Profil
simmi
Cílová skupina uživatelů tohoto webu si tak extrémně zvětšovat písmo nebude, takže nevidím problém. A navíc myslím, že takto "slepí" uživatelé buď používají čtečku a nebo vypínají styly, protože drtivá většina webů takové většení nezvládne.
Plaváček
Profil
nightfish

Simmi používá pravděpodobně IE 6 a vyzkoušel nejspíš to, co já musím dělat na každém druhém webu. Prostě si chtěl zvětšit písmo.

quinux
Jedná se tedy o chybu kodéra webu SEO servis, nikoliv nešťastného uživatele.

Lexter

Celý problém je způsoben touto nešťastnou definicí:

body {font-size: 1em;}

Náprava by trvala asi tak dvacet vteřin kodérova času.
Dranel
Profil
Plaváček
Prosím vysvětluj neznalým, v čem je problém.

simmi
Nezadávej velikost písma v em, ale v %. Písmo ti pak na tvých stránkách nebude tak skákat, když ho budeš zvětšovat.
quinux
Profil
Plaváček
Jedná se tedy o chybu kodéra webu SEO servis, nikoliv nešťastného uživatele
Nepsal jsem nikde, že je to chyba uživatele. Samozřejmě, že chyba je na straně kodéra, ale pouhá změna definice fontu tomu imho nepomůže - nejsou mimo jiné definovány barvy pozadí, takže při zvětšení menu není bílé písmo na bílém pozadí vidět.
Railbot
Profil
Dranel
Špicle, co to je? Nezadávej velikost písma v em, ale v %. Písmo ti pak na tvých stránkách nebude tak skákat, když ho budeš zvětšovat.

Veliksot v EM není vůbec žádný problém a správně použité se chová naprosto korektně jako % nebo třeba px.
simmi
Profil
díky všem za nátory ale nic jsem v nastavení neměnil nic jsem nezvětšoval ale netušil jsem jak to udělat abych si mohl web prohlídnout normálně takových to webů jsem již oběvil mraky a nechápu že člověk který píše kód udělá toto to ani já jako pokročilejší začátečník neudělal...


Simmi

A jak nastavim velikost písma v prohlížeči???
Gekon
Profil
simmi
CTRL + kolečko myši, popřípadě CTRL + +

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: