Autor Zpráva
slidebord
Profil
newite o nejake strance podovne jak psat web kde by bylo popsane Jawa Flash 2004 MX??
Hanz
Profil
slidebord
Jawa Flash 2004 MX jsem vživotě neslyšel. Nemůžeš sem dát nějaký odkaz?
No vím že je ve Flashi MX 2004 JSFL, ale nevím jestli myslíš zrovna tohle.
slidebord
Profil
no odkazy prave schanim a newim jestly je to uplne spravne ale ...
Hanz
Profil
slidebord
No ani při hledání na Google jsem nic takového nenašel. Co by to mělo umět, nebo dělat?
slidebord
Profil
no prej je to nejlepsi jazik pro tvorbu webu
Hanz
Profil
slidebord
Tak i kdybys myslel Javu a nebo Flash tak ani jeden z nich není nejlepší. Nejlepší jsou PHP, NET, ASP, atd..
Jestli chceš vážně vědet co jsi myslel tak napiš, kde o tom něco je a nebo nějaké weby, které v tom jsou a nebo prostě něco podle čeho to identifikovat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.