Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Filip Profil |
#1 · Zasláno: 4. 6. 2005, 18:42:45
Prosím pomozte mi. Mám připojení přes GPRS modem (tarif Eurotel Mobile Internet, modem Siemens MC35i) a nemůžu se připojit na některé stránky. Prohlížeč mi napíše, že stránka nebyla nalezena. Občas to dělají tyto stránky: www.google.com, www.gmail.com (dokonce se mi stalo, že www.gmail.com nejelo, ale www.google.com/mail fungovalo), www.jyxo.cz, www.pixy.cz a další. (www.seznam.cz, www.volny.cz, www.jakpsatweb.cz fungují vždy bez problému) Ale někdy skoro všechno funguje. Vždy buď celá doména funguje, nebo nefunguje. Nezáleží na tom, jestli restartuji počítač, nebo kolikrát se zkusím na stránky připojit všechno to funguje úplně náhodně, že to skoro až vypadá jako by byl špatný signál, ale Eurotel má doma plný signál, tak fakt nevím v čem je problém. Vyzkoušel jsem Firefox, Operu i IE. Dokonce i Miranda se občas odmítá připojit na ICQ. Počítač jsem prohlédnul NOD32 a Avastem. Zkoušel jsem pomocí msconfig vypnout všechny programy, které se po spouští po spuštění počítače, ale nic. Ještě před měsícem jsem měl dial-up a všechno v pohodě jelo. Nevíte pls někdo co s tím může být? Díky.
|
||
Acci Profil |
#2 · Zasláno: 4. 6. 2005, 18:45:36
Filip
Nepřipojuješ se přes nějakou proxy? |
||
Filip Profil |
#3 · Zasláno: 4. 6. 2005, 19:08:13
Ne.
|
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
Patejl Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 9. 2005, 22:58:12
Já mam bohužel ten samej problém, taky s Eurotelem i když ne přes modem, ale telefon (Siemens C65), kamarád mi poradtil přenastavit DNS servery (jemu to pomohlo), mne bohužel ne :-(
|
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
|||
Dj Back Profil * |
#5 · Zasláno: 26. 4. 2006, 21:18:27
Problém je určitě v DNS serverech.Chce to přenastavit na: 160.218.10.200
160.218.43.200 |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0