Autor Zpráva
Ghosting
Zdravím,
už 3. den pozoruji jak mi tři IP adresy mirorují web (mají přenos dohromady 1GB), musí to dělat pomocí nějakého programu protože ostatní návštěvníci mají okolo 10-30MB.
Já mmám přenos okolo 180MB (a to se svým webem pracuji nejvíce), zajimavé je že za 3 dny jsou ty IP schopny nalogovat víc hitů jak já. (konkrétně 28293hitů za dny). Tolik jich nemám ani já za 18 dní.
Trochu jsem se jim mkrnul na zoubek, jsou to IP patřící pod O2.
Ještě jedna malá poznámka, nechápu jak mohou stáhnout dohromady 1GB, když web má oolo 220MB)
Co s nimi, bloknout je? Ale co když ty IP využívá více lidí?
nightfish
Co s nimi, bloknout je? Ale co když ty IP využívá více lidí?
ano, blokovat
ostatní lidi případně využívající stejné IP adresy mají smůlu - třeba je to donutí připlatit za pevnou IP
Ghosting
DObrá díky za radu, ještě počkám pár dní a uvidim jak se budou chovat.
DJ Miky
Ale co když ty IP využívá více lidí?

Podívej se na detaily těch IP třeba na ippages.com/?ip=IPADRESA a podle typu připojení / ISP uvidíš, jestli tu IP využívá víc lidí (zpravidla WiFi, mobilní internet, klasický modem) nebo ne.

A nebo můžeš pro ty IP adresy zobrazit na stránkách text, třeba „Toto je neoprávněná kopie webu xxx.yyy.cz“. IMHO to zkopírují i s ním :-).
Ghosting
NoIP jse mi nepodařilo "vystopovat" (pár krát jsem to dříve zkoušel, ale výsledky nic moc).
Ale stalo se to co jsem čekal. Jen mě udivuje že "HTTrack off-line browser" je považován za robota.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0