Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
- Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 7. 2008, 15:08:54
Dobrý den všem, potřeboval bych poradit ohledně paypal (zkouším to tady, protože na všech českých stránkách ohledně paypalu jaksi nedostávám odpověď). Možná s tím má tady někdo zkušenosti. Pomocí paypalu si nechávám přeposílat peníze, průběžně mi na paypal došlo více jak 22.500 Kč a paypal po mě chce:
- Valid photo ID * Passport * Driver's License * National Identity Card - Proof of address * Utility Bill Otázka: - Mám jim poslat celou okopírovanou občanku? nebo jen fotku? nebo můžu něco zatmavit? - Co znamená přesně Utility Bill ? Kdyby se opravdu někdo našel, kdo s tím má zkušenosti, díky moc předem BTW: V životě jsem nezažil horší podporu než na paypalu. Na jasně položenou otázku odpovídají stylem, že zkopírují nic neříkající návod a pošlou vám ho. Když jim napíšete, že ta odpověď je nedostačující, už se nikdo neozve :-( Za ty vyskoký poplatky je to dost velkej trapas |
||
Mike8748 Profil |
#2 · Zasláno: 14. 7. 2008, 15:58:56
zkusenosti s tim nemam, ale...
Valid photo ID = platnej doklad totoznosti s fotkou, fotka samotna jim bude nanic Proof of addressutility bill = dukaz o platne adrese, ucet za sluzby, tedy ucet za elektriku, plyn, vodu, najem,... |
||
- Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 7. 2008, 16:32:00
díky
|
||
- Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 7. 2008, 19:05:47
Request Entity Too Large
The requested resource /cz/cgi-bin/webscr does not allow request data with POST requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit. Uploadování dokumentů (do 50 kb) s chybou a nikdo neodpovídá ... Paypal = zřejmě slušnej oddíl :-( |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0