| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| kuty Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 8. 2008, 14:13:08
Dobrý den,
provozuji své stránky na jednom serveru a zakládal jsem je v době, kdy jsem to ještě moc neuměl a proto jsem zvolil službu, která mi to usnadnila. (estranky) Abych však mohl na takto vytvořené stránky vkládat reklamu musel bych si u nich zaplatit komerční účet za 1500 ročně. Lze u nich však udělat automatické přesměrování na jinou adresu. A tak mě napadlo, že bych si jinde založil novou adresu a stránky bych na nich znovu vytvořil a ty původní na ni přesměroval. Můj dotaz, ale zní, jaký vliv by to v tomto případě mělo na s-rang, a pagerank mých stránek, přece jenom mi dost dlouho trvalo, než jsem se dostal na hodnoty pagerank 4 a s-rank 53, takže se mi to všechno nechce zahazovat. A taky mám stránky registrované v různých katalozích atd. Tak se chci zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenosti a jak nejlépe bych měl danou situaci vyřešit. Díky za odpověd |
||
| Joker Profil |
#2 · Zasláno: 5. 8. 2008, 14:20:44 · Upravil/a: Joker
Pokud vím, obecně se tvrdí, že při správném přesměrování (s HTTP hlavičkou 301) se hodnoty postupně přenesou na nové stránky.
edit: registrace do katalogů teda nevím, jestli se automaticky opraví... spíš asi ne. |
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0