« 1 2
Autor Zpráva
Janča
Profil *
Zdarec lidi, tak dnes jsem se ve škole začala učit všemi deseti. Ale připadá mi to hrozně těžký, když si představím že budu muset ovládat celou klávesnici , na které je tolik tlačítek. Ve škole máme na to program ATF, ale jak jsem se dočetla, tak ho asi na internetu nestáhnu, třeba na Slunečnici že? Na slunečnici je, ale je tam napsany Licence- demo. Tak to mi asi nepojede že? Ve škole mame suprovou učitelku, která nám všechno vysvětlí, poradí, ale nemate nějakou radu, která by se mi hodila? Jo a myslíte, že když teď píšu obouma ukazováčkama, a ze vim kde každy pismenko zhruba je, a nepíšu nějak extra pomalu, že mi to trochu pomůže, než kdybych psala jak hlemýžď?Moc děkuju za každou odpověď.
Zahon
Janča
Nepomůže ti to... já jsem taky nepsal nijak extra pomalu ale nepomohlo mi to vůbec... Prostě to chce položit prsty na klávesnici do správné polohy pokaždé když něco píšeš a psát a psát. Vyplatí se to.
polik
Profil *
cau poradite mi nekdo kde stahnout plnou verzi all ten fingers?
Tomáš Neugebauer
Profil *
Janča

Nejenom, že ti to nepomůže, ale naopak ti to stíží výuku.
Acci
polik
Na http://www.swx.cz/index.php?pg=11 za 490,- Kč
Anonymní
Profil *
ZAV, zcela jednoznačně.
Jirry
Profil *
Kde bychom byli kdybychom vše kupovali originál ? - Můj tip, pod mostem!
Acci
OT Můj typ: Microsoft by dnes neměl takový monopol, mnohem více by se používaly open-source aplikace jako třeba GNU/Linux nebo OpenOffice.org. Dalo by se říct, že celý IT svět by byl o mnohem více vepředu.
bilo342
Profil *
nemate doma program ATF NEMOHLI BY STE MI HO POSLAT PLS
Kolibáč
Profil *
OT to Acci: Asi ne typ, ale tip.
to Janča: Na webu výrobce je psáno, že je na prohlédnutí. Demoverze ale často bývá i na vyzkoušení. Nezbývá, než to zkusit.
A jinak: Psát všemi deseti jsem se naučil podle Yuhůůova obrázku s prstokladem, prostě jsem ty prsty tak položil a ono to přišlo samo. Teď tedy trpím nad nestandardními klávesnicemi, ale co se dá dělat. Víte například, jak napsat na české QWERTZ obyčejný apostrof?
Tomáš Neugebauer
Profil *
Klávesa s apostrofem neboli odsuvníkem nemá stabilní umístění. Ovládá se Shift + pravý malík. Apostrof je též možné nahradit diakritickou čárkou. Nutné je však poté stisknout mezerník.
Iver
Profil *
Já jsem se to učil na střední. Je to docela makačka, ale mám tak 220-240 úhozů. Učili jsme se na ATFku. Zkoušel jsem i Všema deseti, nebo jak se to jmenovalo, ale je to na nic. Někde mám ATFko založený, takže jestli ho najdu, někam ho upnu. Ale moc s tím nepočítejte. Jinak říkám na rovinu, je to fuška a je to tak na rok až dva, pokud u toho nedřepíte sedm hodin. Pamatuju, že jednou jsme měli celý týden suplování, v jedné učebně, 7 hodin deně u počítače a psali "jaků kajak kajaků jak" :-D. Měsíc jsem radši doma počítač ani nezapínal a nezdálo se mi o ničem jiném než o tom že píšu na počítači. :-D
Měsíček
Deseti prsty ;) nejlepší volba
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0