Autor Zpráva
Blanka14
Zdravím, mám jeden problém. Učím se dělat webky podle šablony. Mimo oficiální web mám na stejné doméně udělaný ještě takový "podweb" kde mám šablonu s jinýma stránkama. Problém je v tom, že ať na tom cokoliv udělám, přijdu tam za 2 hodiny a vždycky je je něco jinak, přestože jsem si to předtím projela validátorem a všechno bylo v pořádku. Buď je přepsaná deklarace, nebo kódování. Večer mi nešel vypnou počítač a dneska ráno jsem přišla a místo hlavního indexu jsem měla index z fotoalbumu. Je to možný aby se kódy samy měnily? Každej den upravuju něco, co jsem neudělala.
(Napadlo mě jestli mi t toho někdo neleze, ale zase proč by mi někdo měnil stránky na kterých jenom zkoušim a oficiální nechal netknutý)
kvitko
na šablony se vyprdni a na validátory jakbysmet... Validátory jsou na prd. Pošli mi link na ten WEB co děláš. Mrknu ti na to a podám zprávu.
Blanka14
kvitko
Díky, ale já jsem ty stránky stáhla, protože to nebudu pořád předělávat jak prdlouš. Koukala jsem, že najednou tam byly chyby ve všech pěti šablonách co jsem tam měla, přitom předtím byly v pořádku, to jsem z toho jelen.
Proč je validátor naprd? Já si píšu kódy sama, tak si tím kontroluju jestli to mám napsaný správně.
svadla
Kod se sam od sebe urcite nemeni, bud na nej nekdo saha nebo je nekde neco spatne. Mozna by to chtelo link.
Ze jsou validatory na prd bych netvrdil, ale ani to kdyz ti validator napise "ok" nezname ze je kod spravne. Co myslis sablonami? Pokud presne nevis co ktery kod dela, tak je lepsi si napsat vlastni - budes vedet co pises a tim se to naucis.
Blanka14
svadla
Pravda to je, už proto nechci používat ani žádný editory abych se to naučila,
ale zatím si neumím udělat ani tabulku, natož šablonu.
Problém teda bude jasně v tom, že šablona je psaná v CCS/XHTML a já do ní strkám tagy HTML...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0