Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
vydrus Profil |
#1 · Zasláno: 6. 1. 2009, 13:47:35
Může se mi něco stát, pokud na netu zveřejním skript, který umožní uživatelům nabourat se do jednoho velkého portálu (radši nesdělím jméno)?
|
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 6. 1. 2009, 13:58:54
vydrus - kontaktuj tohto človeka: http://twitter.com/synopsi
|
||
I am Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 1. 2009, 15:20:13
Bylo by slušné nejdřív o tom napsat tomu portálu a pokud nezareaguje tak ho vypustit :-)
|
||
Falcon Profil |
#4 · Zasláno: 6. 1. 2009, 15:31:31
I am
To akokeby si najprv oznami polícii že vykradneš banku na Palfyho ulici a na druhý deň by ju niekto vykradol. Zakým by asi polícia šla?... |
||
pEeLL Profil |
#5 · Zasláno: 6. 1. 2009, 15:55:09
vydrus
napis jim ze to maji mizerne zabezpeceny a ze jim to "levne" opravis :) |
||
Nox Profil |
#6 · Zasláno: 6. 1. 2009, 15:55:11 · Upravil/a: Nox
vydrus
Přijde ti to morální? Co kdyby někdo udělal toto tobě? To by byl hned oheň na střeše, že;) Jaký máš k tomu důvod? Očividně žádný nesebestředný a rozumný, protože v tom případě by si ho nevystavoval na net, ale soukromě by si kontaktoval administrátora nebo jinou osobu z toho portálu Možná to může být i právně stíhatelné, umožňuješ poškození vlastnictví jiné osoby, nebo něco takového Takže přestaň vymýšlet blbosti a dělej něco prospěšného |
||
Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 6. 1. 2009, 16:09:33 · Upravil/a: Bubák
V podobných případech je standardní postup upozornit provozovatele a pokud chybu neodstraní, tak zveřejnit.
|
||
vydrus Profil |
#8 · Zasláno: 6. 1. 2009, 16:25:22 · Upravil/a: vydrus
Skript by neumožňoval nějaké nekalé praktiky, pouze malé změny, které neovlivní systém jako takový. Jedná se spíš o využití chyby ohledně manipulace s jednotlivými zaregistrovanými účty. Portál své služby poskytuje zdarma, takže k žádnému penežnímu poškození by nedošlo. //Edit: A o zveřejňování osobních informací se nejedná.
Nox „Takže přestaň vymýšlet blbosti a dělej něco prospěšného“ Záleží, jak se to vezme. V někoho očích to blbost být může, někdo to může uznat jako zdařilý kousek. Takže pořád jsem zvědav na odpověď, která mi to objasní. |
||
Railbot Profil |
#9 · Zasláno: 6. 1. 2009, 16:32:12 · Upravil/a: Railbot
„Portál své služby poskytuje zdarma, takže k žádnému penežnímu poškození by nedošlo“
Asi máš spíš na mysli finanční újmu. To je veliký omyl. |
||
Chamurappi Profil |
#10 · Zasláno: 6. 1. 2009, 16:40:19 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na vydruse:
„V někoho očích to blbost být může, někdo to může uznat jako zdařilý kousek.“ Ano, to platí o téměř každém vandalismu. „Portál své služby poskytuje zdarma, takže k žádnému penežnímu poškození by nedošlo.“ Hodnota dat není určena cenou, kterou za ně někdo zaplatil. „pořád jsem zvědav na odpověď, která mi to objasní“ Už jsi dostal docela jasnou odpověď. |
||
Nox Profil |
#11 · Zasláno: 6. 1. 2009, 16:48:09 · Upravil/a: Nox
vydrus
A co třeba cena práce? Stížnosti registrovaných? Atd. „V někoho očích to blbost být může, někdo to může uznat jako zdařilý kousek. “ Zajímalo by mě, jestli budeš mít stejný názor za několik let Jinak třeba diskuze http://webtrh.cz/22090-hacked-outl4w ...asi tak (prostě že nic obdivuhodného na tom není) |
||
srigi Profil |
#12 · Zasláno: 6. 1. 2009, 23:42:18 · Upravil/a: srigi
vydrus
Hlavne si nehon virtualny penis, ze "aha objavil som tam a tam chybu, rychlo vsetci vyskusajte", to by si mozno neskor olutoval. BTW Ehmo (synopsi) po svojej afere s azetom spisal totok: Zodpovedný prístup k upozorňovaniu na bezpečnostné nedostatky. Nastuduj, uvidis. Popr. zajdi na jeho IRC-cko a prehod s nim slovo. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0