Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pan X Profil |
#1 · Zasláno: 20. 4. 2009, 21:22:59
Dobrý den, vým že to na co se hodlám zeptat je trochu z cesty a je to otázka kterou nikdo asi nemá rád, ale přesto už jinak nemohu.
Už měsíc a půl si lámu hlavu nad tím co mám naprogramovat. Chtěl bych vytvořit něco co by lidi zaujalo, a používali by to. Nemám rád vytváření webů o hrách, těch je všude plno a žádný význam to nemá. Já bych chtěl něco co by bylo "užitečné" a lidem by to "pomohlo". Také bych ale chtěl abych se tomu mohl i nadále věnovat. Web, který se udělá a potom se na něj nešáhne nemá smysl, rád bych vytvořil něco co by se dalo průběžně zdokonalovat a to i jinak než změnou designu. Několik plánů jsem měl. Např. napsal sem si vlastní vyhledávač, ktrý je schopen po svém spuštění zaindexovat cca 8 000 webů za 15 minut. Na stávajícím hostingu, ale je to finančně nákladné, bylo by třeba pořádný server s procesorem a rychlím připojením a to já STUDENT ZŠ jaksi nemohu. Je něco co vám na internetu chybí, nebo co by jste udělali jinak. Prosím poraďte P.S. Vím, že mě za tento dotaz ukamenujete ...... |
||
ninja Profil |
#2 · Zasláno: 20. 4. 2009, 22:02:25
Pan X: tak nam ten svuj vyhledavac ukaz, nebo neco jineho. Pokud jsi schopny, urcite nekdo s napadem prijde.
A dej na sebe nejaky kontakt. |
||
Pan X Profil |
#3 · Zasláno: 21. 4. 2009, 06:42:51
Kontakt:
E-mail: zarubaondra@centrum.cz - Ten vyhledávač okázat nemohu, na požádání ho můžu indivuduélně pustit, ale hosting mě nemá rád, protože jim ho moc zatěžuju :( A taky proto, že mám jen omezenené množství uložení dat do DB a pokud překročím tak mi ji to zablokuje na dobu neurčitou :( ninja Pokud máš zájem, napiš mi na email ukážu ti ho. |
||
imploder Profil |
#4 · Zasláno: 21. 4. 2009, 07:35:33
Pan X
Nemusíš nám přece nutně pouštět indexaci, zajímavé by bylo i vyzkoušet si, jak tvůj vyhledávač hledá v už zaindexovaných stránkách. To by server (nejspíš? - rozhodně, pokud je vyhledávání dobře udělané) nepřetěžovalo. |
||
tiso Profil |
#5 · Zasláno: 21. 4. 2009, 08:41:50
ninja „Pokud jsi schopny“
Stačí si prejsť staršie príspevky od Pan X, názor si vytvorí každý sám. |
||
Pan X Profil |
#6 · Zasláno: 21. 4. 2009, 20:10:19
imploder
Já tam ale zaindexováno nic nemám, když mi tehdy odpojily DB tak jsem všechna data vymazal. :( |
||
ninja Profil |
#7 · Zasláno: 21. 4. 2009, 20:28:00
Pan X: tak ukaz zdrojovy kod (jeho cast), nebo jinou praci, co jsi delal.
|
||
Pan X Profil |
#8 · Zasláno: 22. 4. 2009, 16:23:23
Mám udělanou takovo kravinu http://www.seznam-disku.euweb.cz - Koupil sem si placenou domenu a dělám nej design a plánuju ještě celou aplikaci doladit atd...
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
0