Autor Zpráva
kolemjdoucí
Profil *
Ahoj, stáhl jsem si fotogalerii z http://piwigo.org ale když ji chci instalovat, tak nastane problém

Piwigo encountered a non recoverable error

/home/www/domena.cz/subdomeny/chenzi/fotky/_data/templates_c no write access

#1 mkgetdir /home/www/domena.cz/subdomeny/chenzi/fotky/include/template.class.php(61)
#2 Template::Template /home/www/domena.cz/subdomeny/chenzi/fotky/install.php(231)

Prý je to tím, že mám safe mode on, jde to nějak upravit, aby mi fotogalerie fungovala i na mém hostingu??
fuckin
Profil *
jestli je to safe modem tak napis na podporu hostingu at ti ho zmeni na off. Nekvalitni hostingy toto nedelaji...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Příspěvky nesouvisející s webem budou odstraněny.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0