Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
z0om Profil |
#1 · Zasláno: 28. 6. 2009, 17:46:21
Ahoj mám dost nápadů, ale žádný mi nepřijde zajímavý proto mi se připište svůj nápad jesti nějaký máte.
Co by to mělo být. - název pro akrobatický tým (freerun, freerstyle, parkour...) Příklad (mé nápady) : Urban Clan Urban Dragons Bee Clan Wasp Clan ... ale žádný mi nepřijde zajímavý a nevěděl bych co dát za logo do logotypu ... prostě napište svůj nápad... |
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 28. 6. 2009, 17:56:45
z0om
„název pro akrobatický tým“ Nepřipadá mi to sice úplně jako webdesignové téma, ale abych nebyl tak úplně mimo, když už zde píši: Co třeba Úderná letka? |
||
vynalezce Profil |
#3 · Zasláno: 28. 6. 2009, 18:04:08
|
||
z0om Profil |
#4 · Zasláno: 28. 6. 2009, 20:19:17
Mistr
„Nepřipadá mi to sice úplně jako webdesignové téma, ale abych nebyl tak úplně mimo, když už zde píši: Co třeba Úderná letka?“ Mno nevim přišlo mi,že když se to tu menuje "Co se fakt jinam nevejde" tak tu může být skoro vše a ne jen o webdesignu... vynalezce Tak diky ale vymýšlíto úpně divný slova :D ...ještě někdo nějaký zajímavý nápad? Jinak Mistrovi děkuju za nápad :) |
||
drowmirg Profil * |
#5 · Zasláno: 29. 6. 2009, 02:56:57
Flying Monkeys
Jumping Frogs .... |
||
vynalezce Profil |
z0om:
„Tak diky ale vymýšlíto úpně divný slova :D“ zalezi na nastaveni |
||
z0om Profil |
#7 · Zasláno: 29. 6. 2009, 13:36:37
drowmirg
Díky fakt pěkný nápady :) vynalezce Podle mě tam není moc toho co se dá nastavit. :D Ale asi to vidíš jinak. |
||
vynalezce Profil |
z0om:
„Podle mě tam není moc toho co se dá nastavit. :D Ale asi to vidíš jinak.“ ne tohle je zatim prvni verze ale (pokud jsi na muj web psal ty) s tim nastavenim fakt nic smysluplneho vylezt nemuze |
||
Chamurappi Profil |
#9 · Zasláno: 29. 6. 2009, 13:43:31
Reaguji na z0oma:
„tak tu může být skoro vše a ne jen o webdesignu“ Ne. Jestli hledáš nějaké nesmyslné slovo, můžeš zkusit také blizz_bozův generátor. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0