Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Hegly Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 8. 2009, 15:27:12
Dobrý den,
dovoluji si Vás požádat o vyplnění dotazníku k mé diplomové práci, týkající se Internetové marketingu. Tento dotazník se týká chování uživatelů na internetu a jejich reakcí na internetovou reklamu. Dotazník Vám zabere jen pár minut a je zcela anonymní. Dekuji všem za ochotu |
||
Hegly Profil * |
#2 · Zasláno: 7. 8. 2009, 15:28:37
|
||
stepan Profil |
#3 · Zasláno: 7. 8. 2009, 15:42:14
Tak jsem to vyplnil, ale měl bych jednu poznámku.
Jednou je u bodované otázky stupnice 1 - 4, kde 1 je nejvíce a 4 nejméně, ale v další otázce je to naopak. Je to trochu matoucí, řekl bych. |
||
Timy Profil |
#4 · Zasláno: 7. 8. 2009, 16:08:41 · Upravil/a: Timy
+ radio buttony nemají label :-(
Jinak jsem to poctivě vyplnil. |
||
Martin Profil |
#5 · Zasláno: 7. 8. 2009, 16:52:38
Dotazník úspěšně odeslán
Děkuji! Není zač : ) |
||
Hegly Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 8. 2009, 18:29:38
„Tak jsem to vyplnil, ale měl bych jednu poznámku.
Jednou je u bodované otázky stupnice 1 - 4, kde 1 je nejvíce a 4 nejméně, ale v další otázce je to naopak. Je to trochu matoucí, řekl bych.“ jj na to sem už byl upozorněn, moje chyba, ale v průběhu testu už s tím nechci nic dělat. Snad to lidi moc nezmátlo. Všem děkuji |
||
Jan Tvrdík Profil |
#7 · Zasláno: 7. 8. 2009, 18:32:40
Hegly:
„v průběhu testu už s tím nechci nic dělat“ Pro zachování kompatibility by mělo stačit změnit text + otočit hodnoty radio buttonů (tzn. že popisek 4 odešle ve skutečnosti hodnotu 1…) |
||
Hegly Profil * |
#8 · Zasláno: 7. 8. 2009, 18:42:51
„Pro zachování kompatibility by mělo stačit změnit text + otočit hodnoty radio buttonů (tzn. že popisek 4 odešle ve skutečnosti hodnotu 1…)“
Ukecali jste mě :-) opraveno |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0