Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
klikni Profil * |
www.phones.czechian.net - Vstup na official web phones czechian.
Moderátor Chamurappi: Titulek „phones czechia“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
Enyeus Profil |
#2 · Zasláno: 31. 1. 2010, 19:42:21
Děláš si z nás srandu?
|
||
blizzboz Profil |
#3 · Zasláno: 31. 1. 2010, 19:48:23
to je podvod :D práve som sa nechal nachytať
|
||
Bubák Profil |
Hm>mm, kdyby srandu, sviňa je to!
|
||
Radek9 Profil |
Neklikejte prosím>mm. M>mmohl by m>mmu m>mmoderátor dát BAN? Dnes je to podruhé.
|
||
Enyeus Profil |
#6 · Zasláno: 31. 1. 2010, 20:00:54 · Upravil/a: Enyeus
Podruhé ten samý podvod. Prosím moderátora o zabanování, nebo nás s tím bude pořád otravovat.
|
||
Bubák Profil |
#7 · Zasláno: 31. 1. 2010, 20:28:59
Jenom blázen si mohl mít heslo na FTP 123456. Změnil jsem ho na jiné, odpovídající současným standardům a změnil jsem obsah stránky na neškodný.
|
||
flz Profil |
#8 · Zasláno: 31. 1. 2010, 20:54:52
bojim sa kliknut.. o aky podvod ide? :)
|
||
Radek9 Profil |
#9 · Zasláno: 31. 1. 2010, 21:39:00
Bubák:
+1 :D |
||
Bubák Profil |
#10 · Zasláno: 1. 2. 2010, 16:13:07
flz:
Podvod s hlasováním v jakési soutěži, tohle je (byla) podstatní část zdrojáku: <form class='' action='http://www.oriflame-styl.cz/cz-oriflame/soutez-o-ceny/gelove-nehty/' method='post' name='form_soutez'> <input name='f_submit0' type='hidden' value='' /> <input name='f_submit1' type='hidden' value='' /> <div aling="center" style='float:center; font:50px verdana, sans-serif; text-align:center;'> <div style='text-align:center;'> <input bgcolor="red" type='submit' name='work' value=' >>> >>> VSTUP ZDE <<< <<< ' onclick = ' self.document.forms.form_soutez.f_submit0.value="soutez_hlasuj"; self.document.forms.form_soutez.f_submit1.value="21";' /> </div> </div> </form> Radek9: 123456 je nejčastější heslo, "útok" jsem udělal ručně a přiznám se, že úspěch jsem nečekal. |
||
Chamurappi Profil |
#11 · Zasláno: 1. 2. 2010, 16:20:44
Reaguji na Bubáka:
Vypadá to, že se pan klikni prospamoval na druhé místo v té soutěži a dostane kosmetický balíček v hodnotě 800 Kč. |
||
Joker Profil |
#12 · Zasláno: 1. 2. 2010, 16:50:57
Chamurappi:
„Vypadá to, že se pan klikni prospamoval na druhé místo v té soutěži a dostane kosmetický balíček v hodnotě 800 Kč.“ To je docela hnus :-/ Neměli bychom je o tom podvodu informovat? |
||
Chamurappi Profil |
#13 · Zasláno: 1. 2. 2010, 17:21:19
Reaguji na Jokera:
Už se stalo. > Dobrý den, > > děkuji za upozornění, o podvodu víme a také jsme již dostali i jiné upozornění. Podvodné hlasování začalo poslední den soutěže. Soutěžící bude diskvalifikována. > > Jitka Kopincová > w>ww.oriflame-styl.cz Asi nejsme jediné fórum, které se panu spammerovi pomstilo. Ale jsme jediné, které mu tu podvodnou stránku smazalo. Sláva Bubákovi :-) |
||
Joker Profil |
#14 · Zasláno: 1. 2. 2010, 18:02:26
Chamurappi:
„Už se stalo.“ Bezva. Já si právě říkal, jestli to poslal jeden, že není potřeba je "spamovat" víckrát. „Asi nejsme jediné fórum, které se panu spammerovi pomstilo. Ale jsme jediné, které mu tu podvodnou stránku smazalo.“ :-D Celkově mi provedení toho podvodu přijde mizerné, dost odvaha s tím lovit zrovna tady, kde jsou i odborníci... taky to dopadlo podle toho hesla mess with the best, die like the rest :-) |
||
Chamurappi Profil |
#15 · Zasláno: 3. 2. 2010, 17:08:33
Navrhuji zamknout a zastrčit do kategorie O této diskusi. Jako odstrašující příklad :-)
|
||
Alphard Profil |
#16 · Zasláno: 3. 2. 2010, 18:08:40
Chamurappi:
„Jako odstrašující příklad“ Hmm, pro koho? Spammer to nebude číst ani když mu to odkážeš. Navíc [#10] poskytuje určitý návod :-) Já bych to smazal, nicméně tvůj návrh je (výjimečně) mírnější. |
||
Chamurappi Profil |
#17 · Zasláno: 3. 2. 2010, 19:18:36
Reaguji na Alpharda:
„Hmm, pro koho?“ Pro všechny padouchy, kteří nevěří na Bubáky. |
||
Bubák Profil |
Chamurappi:
„Asi nejsme jediné fórum, které se panu spammerovi pomstilo. Ale jsme jediné, které mu tu podvodnou stránku smazalo.“ Myslím, že některý z moderátorů Webzdarma by klikniho web na požádání smazal. Alphard: „Navíc [#10] poskytuje určitý návod :-)“ Klidně ho smažte, nebo vyměňte za návod, jak zabezpečit hlasování, aby nešlo hlasovat z cizích domén. Moderátor Chamurappi: Návod na rozlišování výstupu podle referera je třeba tady.
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0