Autor Zpráva
dan55
Zdravím,
co tahle javascriptově ošetřit počet ? a ! za sebou?
Aby nevniklo toto.
margin
Profil *
dan55:
TO by určitě šlo, ale takhle si udělám rychleji o tazateli obrázek.
Petr ZZZ
dan55:
Myslím si, že je to zbytečné. Těch pár případům zaseklé klávesy, které se občas vyskytnou, se moderátoři mohou věnovat i osobně. Navíc poruchy pravopisu, kterými někteří autoři trpí, jsou natolik různorodé, že by asi nebylo realistické chtít je řešit nějak automatizovaně.
dan55
Petr ZZZ:
No, když máte v djpw.cz ověření téměř všeho, tak by to už nebyl problém ne? Vím že zaseknutých kláves ubývá, ale přece jen by to ušetřilo práci moderátorům a čtení návštěvníkům...
jenikkozak
dan55:
Násobné použití znaků otazníku a vykřičníku nemá za následek zhoršení čtivosti textů. Většinou jsou zde na tento jev upozorňováni lidé, kteří se jej dopouštějí opakovaně, případně to uvádím v hodnocení webu, neboť podle mne se jedná o neprofesionální zvýraznění textu.
Nejde o tolik závažnou chybu, aby měla být opravována na rozdíl od y/i ve vyjmenovaných slovech, předpon s/z a podobně. I když je fakt, že na rozdíl od těchto by se opakující se interpunkční znaménka snáze kontrolovala.
Chamurappi
Reaguji na dana55:
U nadpisů jsem pro a mám už dlouho určitý plán, ale při psaní tělo příspěvku nikdy samovolně neopravuji a opravovat nehodlám.

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0