Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
panther Profil |
#Odesíláni emailu pomocí php a html
Přidal jsem moderátorskou poznámku k prvnímu (a jedinému) příspěvku nově založeného tématu, uložil a... Ve výpisu témat zmizelo původní téma s 20 reakcemi, u tohoto se ve výpisu posledních zobrazuje 21 příspěvků, ale po rozkliknutí je téma nějaké nakoplé - jediný příspěvek v něm má datum založení na počátku věků (bez autora a textu). Budeme moci zjistit, co se stalo? A proč? Teď koukám, že se nové (duplicitní) téma objevuje i se zakládajícím příspěvkem, avšak bez mé poznámky, chybí u něj i znemožnění editace autorovi po zásahu moderátora. |
||
Davex Profil |
Já jsem myslel, že Nikeboy založil jen další duplicitu. Dvě témata by se prolnout neměla.
Původní téma je Odesíláni emailu pomocí php (s 20 příspěvky) Starší duplicita # nejdou mi odeslat nektere věci z webu na email Novější duplicita #Odesíláni emailu pomocí php a html (s příspěvkem z 21:12:02) A podle logu z novější duplicity vyhozený (asi) úvodní příspěvěk je v kontejneru (z 21:04:54). Asi ještě upravoval původní verzi, ale tys ho nějak předběhl. |
||
panther Profil |
#3 · Zasláno: 15. 3. 2012, 21:49:28
Davex:
„Původní téma je Odesíláni emailu pomocí php“ teď ho vidím, ale na čas zmizelo. Dějí se tu nějaké podivné věci. „A podle logu z novější duplicity vyhozený (asi) úvodní příspěvěk je v kontejneru.“ to také nechápu. Určitě jsem ho nevyhodil, vlastně to v jednom kroku společně s editací nelze (a editace se provedla, přibyl hash na začátku tématu. Tedy, částečně, moderátorská poznámka ze spodu příspěvku se ztratila). Neprobíhaly na diskusi v posledních dnech nějaké změny, konkrétně týkající se ukládání/editování příspěvků? |
||
Časová prodleva: 13 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0