Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fisir Profil |
Vážení přátelé, diskutéři, moderátoři a Yuhů,
jsem rád, že jsem se mohl účastnit zdejších diskusních aktivit a dále se jich účastnit budu. Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří udržují tuto diskusi v chodu a moderují ji, aby zde nebyl nepořádek. Zvláštní dík patří samozřejmě Yuhůovi, který této diskusi dal možnost vzniku. Děkuji mu i za projekt Jak Psát Web, díky kterému jsem si našel koníček a možná i budoucí zaměstnání. Díky ti. Diskuse Jak Psát Web mě toho spoustu naučila a umožnila mi poznat spoustu přátelských a ochotných lidí. Zažil jsem temnější chvíle, i roční odmlku. Nezapomněl jsem však, a vrátil se. Když jsem se začal méně ptát a více odpovídat, pokaždé jsem byl vděčný a v duchu děkoval těm, kteří shledali mé odpovědi a příspěvky konstruktivními a poděkovali. Díky vám. V dobách mých mnohdy zbytečných dotazů jsem byl vděčný a děkoval jsem všem ochotným odpovídajícím, protože vím, že není jejich povinnost se mým problémem zabývat, zkracuji jim volný čas a oni z toho nic kromě vděku nemají. Díky vám, kteří jste mi v začátcích pomohli. Děkuji, že mohu nahlížet do sandboxu a hlášením chyb se podílet na vývoji této diskuse, což jsem vždycky chtěl. Děkuji, že se mnou máte tolik trpělivosti a věnovali jste se při vývoji i problémům s minoritními platformami. Díky vám. Celý text jsem děkoval diskutérům. Pochopitelně si to zaslouží, ale narozeniny má tato diskuse, té tedy přeji vše nejlepší! Devítka je hezké číslo. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
Toto vlákno je staré, již dlouho do něj nikdo nepřispíval.
Informace a odkazy zde uváděné už nemusejí být aktuální. Nechcete-li řešit zde uvedenou konkrétní otázku, založte si vlastní vlákno, nepište do tohoto. Vložíte-li sem nyní příspěvek, upoutáte pozornost mnoha lidí a někteří z nich si jen kvůli vám přečtou i všechny předcházející příspěvky. Předpokládáte-li, že váš text skutečně bude hodnotný, stiskněte následující tlačítko:
Běda vám, jestli to bude blábol.
0