Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fisir Profil |
#1 · Zasláno: 14. 11. 2013, 17:07:16
Zčiernenie nejakého banneru/toplistu Tazatel téma zamknul, jenikkozak ho opětovně odemknul a zeptal se, jaké je tedy řešení. SamerLP odpověděl, že mu poradili jinde a zase zamknul (asi). Nechci si hrát na moderátora, ale
• buď to odemknout • odemknout a zeptat se jak, případně požádat nebo najít odkaz • přesunout K ledu, protože takhle je to tu zbytečné |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 14. 11. 2013, 17:16:18
Ptal se na www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=61&t=120398&p=935376, což taky není imho moc užitečné. Vlákno jsem zatím odemkl, ale vidím to na smazání původního i tohoto.
|
||
Časová prodleva: 4 měsíce
|
|||
Fisir Profil |
#3 · Zasláno: 21. 3. 2014, 18:13:08
Další (dle mého) chybně zamčené vlákno: Hodnoceni jednotlivych zaznamu
|
||
jenikkozak Profil |
#4 · Zasláno: 21. 3. 2014, 19:35:07
Toto (podle mého) až moc dobře zamčené vlákno jsem ti odemčel.
|
||
Fisir Profil |
#5 · Zasláno: 21. 3. 2014, 20:08:41
Reaguji na jenikkozaka:
Můžu se zeptat proč tak jedovatě? |
||
okolojsoucí Profil |
Fisir:
Pač se mi zdá že ty se pleteš v poslední době až moc pod ruce moderátorům a myslím že nemají náladu reagovat na tvé pubertální výroky. Viz: Neobnovíme IRC DJPW?, Odemknete téma?, Vše nejlepší!, Jak vkládat obrázky z 2i.cz?, Chyba převodu BB kódů — převod adres v pre, Mohu použít některé části diskuse?, Špatné zobrazení „<“ a „>“ ve zvýrazněném kódu. |
||
jenikkozak Profil |
- Ohodnocení kvality zamčení vlákna jsem změnil za účelem vyrobení vtipu. Ten však neměl být jedovatý, nýbrž jedlý a zdraví prospěšný.
- Slovo „dle“ jsem změnil na „podle“, protože podle mě první uvedené do dnešní hovorové češtiny úplně nepatří, a proto mi nějak nešlo přes prsty. Nešlo o narážku na tebe. - Minulý čas jsem zvolil, protože se takto v češtině používá. Ta totiž nezná čas předpřítomný. - Zájmeno „ti“ jsem použil, protože jsem myslel, že do toho vlákna chceš něco napsat, a proto že jsi žádal o rychlé odemčení. Byl to pokus o takovou adresnější komunikaci. Jako když místo „děkuji“ řekneš „děkuji vám“. - Sloveso „odemčít“ místo možná běžnějšího „odemknout“ zase lépe pasuje k „zamčenému“ objektu. - A pak jsem té větě přidal neviditelný jedovatý obrázek na pozadí. Dobře že sis všimnul. :-) |
||
Chamurappi Profil |
#8 · Zasláno: 21. 3. 2014, 21:44:04
Reaguji na okolojsoucího:
Tohle teprve je jedovaté. Pokud nám někdo kazí náladu, většinou se to dozví velmi jednoznačně. A odkazovat na dva roky staré diskuse není úplně fér, to byl Fisir ještě miminko. Autorům vláken právo zamykat sebereme, protože zamykají až moc dobře tam, kde nehrozí nic horšího než upřesňující, doplňující, nebo opravující odpověď. Zamknutí je kázeňský prostředek, tazatel smí diskusi rozdmýchat, nesmí ji udusit. |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
lionel messi Profil |
Ďalšie podľa môjho názoru zbytočne zamknuté vlákno: Cannot modify header information - headers already sent by
|
||
jenikkozak Profil |
#10 · Zasláno: 25. 4. 2014, 10:58:00
Odemkl jsem.
|
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
lionel messi Profil |
#11 · Zasláno: 31. 5. 2014, 18:31:29
Opäť mal niekto príliš naponáhlo so zamykaním: Nechce počítat Příkaz, prosím o odomknutie, dotaz je síce vyriešený, ale lock je (aspoň podľa mňa) zbytočný.
|
||
Alphard Profil |
#12 · Zasláno: 31. 5. 2014, 18:36:20
lionel messi:
Odemknul jsem. Přístě nemusíte hned psát, když nechcete akutně něco řešit, moderátoři procházejí všechna vlákna, jen nám to občas chvíli trvá. |
||
lionel messi Profil |
#13 · Zasláno: 31. 5. 2014, 18:40:50
Alphard:
„Přístě nemusíte hned psát, když nechcete akutně něco řešit, moderátoři procházejí všechna vlákna, jen nám to občas chvíli trvá.“ V tom prípade sa ospravedlňujem, občas som príliš akčný. :-) |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Fisir Profil |
#14 · Zasláno: 7. 6. 2014, 09:43:41
Omlouvám se, že to tu vytahuji (ještě k tomu trochu mimo téma), ale procházel jsem staré diskuse a na tuhle jsem narazil. Spojil jsem si souvislosti správně, že jedovatý okolojsoucí je zabanovaný?
|
||
jenikkozak Profil |
#15 · Zasláno: 7. 6. 2014, 09:56:44
|
||
Fisir Profil |
#16 · Zasláno: 7. 6. 2014, 10:06:23
Reaguji na jenikkozaka:
„Na zabanování jedovatého Honzy Kozáka se teprve čeká.“ Omlouvám se ti, opravdu mi to přišlo, jako kdybych tě tím otravoval a tys mi to chtěl dát nějak najevo. |
||
Časová prodleva: 5 měsíců
|
|||
lionel messi Profil |
#17 · Zasláno: 14. 11. 2014, 22:54:56
Ospravedlňujem sa, že vyťahujem „bradaté“ vlákno, ale máme do činenia s ďalším „rýchlozamykačom“ (či skôr rýchlozamykačkou): fancybox v galerii, nefukční obrázky
|
||
1Pupik1989 Profil |
A co tam jako chceš řešit dál, pokud má hosting limit? Blabla komprese, blabla rozlišení? Myslím, že jí to došlo a pro ostatní je to zbytečná informace, protože takový limit dat je šibeniční a nikdo do toho nepůjde.
Řešíš momentálně zbytečnosti. To téma bylo zodpovězeno a vyřešeno. Možná si ten konec přečti ještě jednou. |
||
lionel messi Profil |
#19 · Zasláno: 15. 11. 2014, 10:27:41
1Pupik1989:
Nemáš tak celkom pravdu, vo vlákne od odomknutia pribudol príspevok. „A co tam jako chceš řešit dál, pokud má hosting limit?“ Nič, ale vlákno pokojne môže bez zamknutia zapadnúť prachom. Prečo by malo byť zamknuté? |
||
1Pupik1989 Profil |
#20 · Zasláno: 15. 11. 2014, 14:03:21
Zamykat se nemusí, to je pravda. Nicméně to vlákno je vyřešené.
|
||
Chamurappi Profil |
#21 · Zasláno: 15. 11. 2014, 15:24:11
Reaguji na 1Pupika1989:
„A co tam jako chceš řešit dál, pokud má hosting limit?“ Na tom nezáleží. Zamčení je k ničemu. „Nicméně to vlákno je vyřešené.“ Není rozhodující, co si myslí tazatel. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Marschmallow Profil |
Zbytečné zamčení: Podmínky při vípisu DB vypsat pouze 1 Hodnotu ne 2x
EDIT: Někdo si toho všiml o chvíli dříve než já a už je odemčené. |
||
Marschmallow Profil |
#23 · Zasláno: 20. 11. 2014, 16:41:00
Zbytečné zamčení: WEDOS - Vps a instalace FTP serveru
Měl jsem rozepsaný příspěvek a najednou hláška, že je téma zamčeno... |
||
Jan Tvrdík Profil |
#24 · Zasláno: 20. 11. 2014, 16:42:50
Už abychom nasadili sandbox, kde možnost zamykat vlákna nemoderátorům zmizela.
|
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
Marschmallow Profil |
|||
Fisir Profil |
#26 · Zasláno: 4. 12. 2014, 20:23:58
Možná by nebylo od věci do ostrého CSS hodit pravidlo zneviditelňující odkaz k zamknutí, jelikož nasazení sandboxu se asi jen tak nedočkáme…
|
||
Chamurappi Profil |
#27 · Zasláno: 4. 12. 2014, 20:37:59
Reaguji na Fisira:
Ono by nebylo složité přenést tu změnu přímo v PHP. Dokázal bych to nejspíš udělat i já, jestli jsem dobře pochopil řádek 654 ve bb_func_vthread.php . Ovšem je to takové nesystémové.
|
||
Časová prodleva: 17 dní
|
|||
lionel messi Profil |
#28 · Zasláno: 21. 12. 2014, 14:58:10
Opätovne žiadam o odomknutie témy 2 podmínky v if, autor stihol tému zamknúť skôr než som odoslal príspevok s radou.
|
||
jenikkozak Profil |
Mám tu rozepsaný příspěvek:
Na začátek malá statistika: 1Počet nahlášených vláken ... 8 Počet nahlášených vláken ... 8 Ze všech moderátorských zásahů, které probíhají (odhadem) 800 ročně, je odemknutí tím nejjednodušším. Moderátor zamknuté vlákno vidí na úvodní stránce Diskuse. Klikne na jméno posledního přispívajícího, čímž se dostane na konec dialogu, ze kterého pozná, zda vlákno zamknul autor, nebo jiný moderátor. Pokud se rozhodne vlákno odemknout, zmáčkne klávesu Home a nahoře vlákno odemkne kliknutím na odkaz. Je to velmi rychlá akce, kterou skoro nikdo nedokáže zaznamenat. Pokud je zde vlákno nahlášené, vypadá to asi takto: Moderátor přijde na úvodní stránku a postupuje úplně stejně jako v předchozím případě. Pak (nemusí to být hned) se vrátí na úvodní stránku, kde si všimne vlákna Odemknete téma?, klikne na posledního přispívajícího, kde nejspíš proklikne odkaz, aby se přesvědčil, že je řeč o vlákně, které před chvílí odemkl. Poté se vrátí sem s příspěvkem nebo poznámkou, kterou dá kolegům najevo, že problém byl vyřešen. Ovšem mezitím to nahlášené vlákno navštíví další dva moderátoři v domnění, že je třeba jejich zásahu. Vím, že na začátku je snaha pomoci, ale výsledek je pro všechny značně nevýhodný. Jak jsi, Lioneli, pochopil Alphardův příspěvek? Co myslíš, že vyplývá z toho, co ti před půl rokem napsal? |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
Marschmallow Profil |
#30 · Zasláno: 28. 12. 2014, 19:26:27
Další: Jméno webu
|
||
Téma pokračuje na další straně.
|
0