Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Websurf Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 7. 2011, 07:38:36 · Upravil/a: Moderátor (editace znemožněna) 3. 6. 2014, 15:21:09
Reklama pro Vaše webové stránky naprosto zdarma
Zvyšujeme jednuduše návštěvnost Vašich stránek Víme, jak vám zvýšit návštěvnost a oživit Váši webovou stránku zdarma. Neváhejte a ještě dnes se zaregistrujte do našeho reklamního systému, vše je jednoduché a naprosto zdarma. Zaregistrujte se a získejte zdarma 250 kreditů pro začátek + 0.9 kredit za každé zobrazení webové stránky. 1 kredit = 1 zobrazení Tvého webu. htt>p://ww>w.web>surf.cz/?ref=90924 |
||
Joker Profil |
Websurfa jsem sem přesunul já, nechtěl jsem to dávat do kontejneru. Zabanujeme ho?
Mimochodem, proč ten příspěvek nejde editovat? Moderátor Alphard: Pokud jde o editaci, vadilo "websurf" – což je zakázané slovo. Nesandboxová verze má možná jiný filtr, proto to mohl autor odeslat.
|
||
Petr ZZZ Profil |
#3 · Zasláno: 15. 7. 2011, 11:33:35
Joker:
„Zabanujeme ho?“ Jsem pro, dělá reklamu na manipulační praktiky. Je-li nějaká část internetu žumpou, je to kvůli takovým vykukům. |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 15. 7. 2011, 11:37:03
Dotyčnou IP používá víc lidí. Prozkoumám, jestli nedávný tazatel Pawlik a tenhle tvor jsou tatáž osoba.
|
||
Časová prodleva: 17 dní
|
|||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2011, 21:28:28
K té věci z 15. července:
Zkusil jsem se podívat, kudy Websurf přišel — jako první ten den chtěl nalistovat vlákno 118771, které ovšem neexistuje. Nalistoval jsem tedy sousední ID 118770, abych zjistil datum (6. prosince 2010) a v logu z toho dne jsem našel, že vlákno 118771 založil v 17:17:13 někdo z Websurfovy IP adresy. Proč byl tehdy smazán? Nejspíš proto, že to byla duplicita k 118770. Websurf a Tomáš Havel jsou tatáž osoba, nebo sdílejí stejný počítač. Uživatelé Martin JG a Jarda22 píšící z téže IP adresy jsou také Tomáš Havel/Websurf, protože mají stejné hashe hesla. Ale masterAndrew už je někdo jiný a WMPopi samozřejmě také. Pawlik také vypadá nevinně, dostal se k nám přes Google a pak celý den hledal a hledal… připomnělo mi to tu videoreklamu od Googlu, ráno ani netušil, jak se jmenuje to, co potřebuje, a postupně se propracoval k polofunkčnímu Lightboxu. Takže Websurf/Tomáš Havel/Martin JG/Jarda22 má ban (jsem třetí souhlasící), ale bez zablokování IP adresy… připíšu ho na seznam. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0