Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Joker Profil |
#1 · Zasláno: 25. 7. 2014, 14:32:00
Včera mi tu pří psaní příspěvku probliklo jakoby upozornění na nové příspěvky ve vlákně, ale místo obvyklého textu (kolik nových příspěvků od koho) se tam vypsala PHP fatal error o překročení maximální doby běhu skriptu.
Ve skutečnosti žádné nové příspěvky nepřibyly, tzn. ten kontrolující skript nějak nestandardně skončil a klientský skript jen zobrazil jeho výsledek. |
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 28. 7. 2014, 16:41:58
Byl text příspěvku něčím specifický? Jestli neselhal převod z BB kódu, protože jinak funkce náhledu snad neobsahuje nic, co by mohlo tak dlouho trvat.
|
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 28. 7. 2014, 17:32:23
Str4wberry:
To nebyl náhled příspěvku, to bylo upozornění na nové příspěvky ve vlákně. Text příspěvku pokud vím nijak specifický nebyl, měl jsem tam napsaných pár slov, po delší době jsem se k tomu vrátil a pokračoval v psaní a najednou v liště nad příspěvkem vyběhla ta fatal error hláška. Ale text by asi neměl hrát roli, jde o ten „ping“ na server, jestli nebyla nějaká nová aktivita. Nevím, jak to je udělané, možná ta kontrola dokonce počítá s tím, že ten skript nějak timeoutuje, ale tenhle timeoutoval „divně“? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0