Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PiranhaGreg Profil |
#1 · Zasláno: 7. 1. 2016, 19:22:06
Zdravím,
promazávám o sobě na internetu nějaké info, které už je zastaralé, nebo moc osobní a tak. Narazil jsem zde na svůj příspěvek, který spadá do této kategorie. Mohl bych poprosit o smazání? Děkuji, Matěj |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 7. 1. 2016, 19:45:36
PiranhaGreg:
Zauvažuj nad tím, zda to opravdu chceš. Je to důkaz, že se tvorbě webu věnuješ už alespoň 2 roky. Pokud tě někdo bude prověřovat, je podle mě lepší, když ten inzerát najde. Ohledně osobních údajů, já za sebe nemám nic proti jejich odmazání (odkaz na web a e-mail ale zachovat). |
||
PiranhaGreg Profil |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2016, 18:13:36
juriad:
Ále, tvorbu webu sice ještě semtam dělám, ale už ne na živnostňák. Na podporu IE8 a FF4 dávno kašlu a minimální cena by už byla aspoň 20x vyšší. I věta V případě potřeby zvládnu i responzivní design optimalizovaný pro mobilní zařízení. je dost zavádějící. Dnes už je responzivní design samozřejmost... Že si o mě nikdo nezjistí, že jsem dělal 2 roky zpět webovky mě netrápí. Programuji už asi 7 let a co chvíli mě chodí nabídky s nástupním platem 50k+. Tak se nějak nebojím, že bych se na trhu ztratil. |
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2016, 21:13:28
„Ohledně osobních údajů, já za sebe nemám nic proti jejich odmazání (odkaz na web a e-mail ale zachovat).“
Vidím to stejně. |
||
Chamurappi Profil |
#5 · Zasláno: 9. 1. 2016, 12:15:24
Já také.
|
||
PiranhaGreg Profil |
#6 · Zasláno: 10. 1. 2016, 00:28:55
Tak když to jinak nejde, tak aspoň teda ty osobní údaje no. Jestli jsem si správně přečetl pravidla, 3 hlasy by měli stačit.
Ale jak jsem psal, přijde mi celej ten topik už zbytečnej.... |
||
juriad Profil |
#7 · Zasláno: 10. 1. 2016, 12:27:59
PiranhaGreg:
Inzerát jsem upravil a doplnil poznámku, že již není aktuální. |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0