Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lionel messi Profil |
Zdravím,
vo vlákne Slideshow - začátečník, jak na to som narazil na nežiaduce správanie filtra zakázaných slov, keďže slovko úsch>ovna ním neprejde. Obsahuje totiž zakázaný výraz h*>vna. Nebolo by možné regulár (tipujem, že filter tvorí niekoľko regulárnych výrazov) upraviť tak, že by ním okrem slov ako špičatý či knih>ovna prešla aj úsch>ovna? Iste, nie je tak často používaná ako prvé dve menované, ale niekedy sa môže hodiť na ňu napríklad odkázať a vtedy filter vadí. Samozrejme, pomer práce na novom pravidle a užitočnosť, ktorú by povolenie slova prinieslo, je otázna, keďže stránky zbalené na sťahovacích serveroch namiesto živých ukážok tu dlhodobo nechcete, s čím sa stotožňujem. Vďaka za odpoveď. |
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 2. 3. 2016, 22:21:09
lionel messi:
„Nebolo by možné regulár (…) upraviť“ Já navrhuji příslušný záznam úplně odstranit. |
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 3. 3. 2016, 18:00:33
Reaguji na Jokera:
Já mám názor na blokování vulgarit cca stále stejný. Nijak extra na jejich zákazu nelpím, ale nevidím ani důvod k jeho odstranění. Reaguji na lionela messiho: „(tipujem, že filter tvorí niekoľko regulárnych výrazov)“ Ano, je to tak, toto slovo konkrétně zachytil výraz (?<!kni)ho>vna .
Zrovna usch>ovna.cz by měla být mezi zakázanými slovy také, stejně jako tam je ulo>z.to , edi>sk.cz a spol.
Takže ani nevím, jestli má smysl ten výraz upravovat :-) Leda by se někdy konečně vylepšila ta komunikace s uživatelem – že by se začal u některých slov ukazovat důvod blokování (a naopak u některých spamových výrazů by se ani neukazovalo problémové slovo) – tehdy by mělo smysl úschovnu oddělit do vlastního řádku. |
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 3. 3. 2016, 18:27:01
Chamurappi:
„ale nevidím ani důvod k jeho odstranění“ Tak minimálně ten, že to může zachytit i části jiných slov. (Známé také jako clbuttic mistake.) |
||
weroro Profil |
Príde mi trochu úsmevný práve fakt, že dané slovo, ktoré prakticky ani nie je veľmi poburujúce je filtrované ale slovo spomenuté v tomto príspevku filtrované nie je.
|
||
Časová prodleva: 9 let
|
0