Autor Zpráva
Kajman
Profil
Po letech opět nasazena vývojová verze ze sandboxu. Měly by být vidět jen drobnější změny. V případě potíží pište.

Co si tak vybavuji úpravy (třeba tu ostatní doplní i svoje změny):

Diskuse by měla být kompatibilnější s php7 (Chamurappi, můžeš někdy zkusit cvičně změnit verze php v administraci?).
Upraveno rss - možnost sledovat Moje témata.
Dodělána podpora https u věcí, na které se zapomnělo při hurá přechodu.
Předěláno zjišťování titulků ze spřátelených webů.
Přepínání sledovanosti tématu ajaxem.
Davex
Profil
Chyba v kódování automaticky získaného textu odkazu.

Soubory na webu » JmĂŠna souborĹŻ
Kajman
Profil
Opraveno, na jakpsatweb.cz to šlo jinou cestičkou v kódu než u spřátelených webů.
Trejpa
Profil
Navrhoval bych upravit styl diskuze tak, aby se mobilní zobrazení zapnulo už od 540 bodů šířky okna namísto stávajících 480 bodů.
Mlocik97
Profil
Trejpa:
ja bych ešte pridal... 720
Kajman
Profil
Registrovaní uživatelé si mohou styly doupravit díky HTML dodatku v profilu. Nestačí tato možnost?
Mlocik97
Profil
Kajman:
ne, protože nie vždy som iba na jednom zariadení. A na verejných PC sa zásadne neprihlasujem. Takže sa tieto HTML dodatky neaplikujú.
Kajman
Profil
Mlocik97:
Co konkrétně se při 720 bodech na současných stránkách špatně používá, že je to na veřejných PC nepříjemné?

Pro ty úzké displaye se nyní některé elementy schovají. Proto nemám problém se změnou z 480 na 540 ale na 720 už ano. Když by se mělo dělat další pravidlo pro rozlišení mezi 540 a 720, tak bych uvítal, aby všechny ovládací elementy zůstaly zachovány.

Trejpa, Mlocik97:
Když nachystáte úpravu stylů a nebude tam žádná velká revoluce, můžu ji zkusit dát do sandboxu.
Trejpa
Profil
Kajman:
žádná velká revoluce
Třeba změnit dva znaky?

/templates/djpw.css řádek #864:
@media screen and (max-width: 480px) {
>>
@media screen and (max-width: 720px) {
Kajman
Profil
Opakuji, že na 720 současné styly měnit nebudu. Například bychom pak nemohli moderovat z mobilu.
Trejpa
Profil
Můj telefon hlásí šířku okna 540 bodů, na což mi v nouzi postačí i zmíněné uživatelské doplnění v profilu. Na cizím počítači nebo tabletu nemám mobilního zobrazení zapotřebí.
Keeehi
Profil
Mlocik97:
ne, protože nie vždy som iba na jednom zariadení
HTML dodatky nejsou vázané na zařízení ale na účet.

A na verejných PC sa zásadne neprihlasujem.
Na jakých veřejných se to prosím tebe koukáš na djpw? Opravdu mě to zajímá. Já totiž sem chodím jen ze svých zařízení a vubec mě nenapadá případ, kdy bych se potřeboval sem podivat od někud jinud. Navíc z počítače s rozlišením menším než 720px.

Komu vadí to mobilní zobrazení v mobilnich prohlížečích tak v jejich nastavení máte možnost tu "mobilitu" vypnout.
Mlocik97
Profil
Keeehi:
1. právě že je vázaný na účet
2. na viacerych...
3. k mobilite, problem je opacny, na opacnej strane
Tomášeek
Profil
Mlocik97:
Jaké veřejné zařízení s rozlišením 720px používáš? Veřejný mobil? Veřejný stroj s 20 let starým 14" CRT monitorem?
Tomáš123
Profil
Bolo by chytré v profile užívateľov odkazovať z grafického znázornenia počtu príspevkov v rôznych kategóriách priamo na výpis vláken, v ktorých sa tieto príspevky nachádzajú namiesto súčasného stavu, kedy odkaz vedie na hlavnú stránku kategórie.

Šlo by z databázy vybrať vlákna z danej kategórie, v ktorých vystupoval autor? Šlo by niečo podobné umožniť aspoň pre seba samého formou filtrovania bývalej kategórie „Mé příspěvky“?
Kajman
Profil
Na profilu by možná stačilo zavolat javascript, co zvýrazní již vypsaná vlákna, něco jako
document.querySelectorAll('a[href*="&topic="]').forEach(function(a) {a.style.opacity=(/forum=18&topic/.test(a.href)?"1":"0.2")})

Další možností bez programování nové stránky je použít hledání. Je tam sice výpis jednotlivých příspěvků - ale to by odpovídalo číslům ze statistik. Ale vyhledávání bych raději nechal jen přes POST, roboti neakceptující robots.txt by pak možná zbytečně zatěžovaly server vyhledvacími dotazy.

Obě tyto varianty ale jdou doprogramovat v js pro přihlášeného uživatele přes html dodatek. Jestli na to spěcháš a nestačí ruční hledání, tak si to tam doprogramuj a případně zvážíme nasazení pro všechny, když to potom zveřejníš.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0