Autor Zpráva
Cody
Profil
1. Je nutné, aby upozorňovací mail na nové příspěvky měl tak šíleně dlouhý úvod a text příspěvku byl až po nějakých 330 znacích? Nechám si posílat upozornění na mobil a nikdy se nedozvím o co vlastně jde, jen že někdo někam něco napsal. Nešlo by to zkrátit na formu např.: Yuhů přispěl na téma Bubáci a Hastrmani: Myslím, že je to to hiodně divný téma. Yuhů???
2. Nešlo by nějak ošetřit, když někdo zapomene zalomit řádek, aby se pak velikost stránky nanapínala do nějakých velkopixelových velikostí?
3. Proč i když jsem uprostřed příspěvku a kliknu na tučnost se ten tag vkládá na konec příspěvku a ne tam kde je kurzor? BTW: Nešlo by to udělat třeba i s označeným textem (myšleno označim text a kliknu na code)?
Wan-To
Profil *
Nešlo by nějak ošetřit, když někdo zapomene zalomit řádek, aby se pak velikost stránky nanapínala do nějakých velkopixelových velikostí?
Řádky se nezalamují pouze mezi značkami [pre][/pre] a to je myslím celkem v pořádku.
Proč i když jsem uprostřed příspěvku a kliknu na tučnost se ten tag vkládá na konec příspěvku a ne tam kde je kurzor?
Myslím, že v JS nejde zjistit pozice kurzoru v <textarea> ani pozice označeného textu.

BTW: zkus si tenhle skriptík: javascript: var win = window.open("", "", ""); win.document.open("text/html"); win.document.designMode = "on"; void 0;
DoubleThink
Profil *
ad3 - protože by toto řešení nefungovalo ve všech prohlížečích.
Týká se to hlavně Opery, která při kliku na tlačítko zruší focus textarey a nejde tak pomocí JS zjistit pozici kurzoru.

Proto taky v Opeře nefunguje volba "Citovat"
Mamrdek
Profil
Možná sem blbej ale nějak tady nevidim nepřečtený nebo aktuální příspevky. Jak se pozná že někdo dneska psal do nějakýho třeba měsíc starýho příspěvku???
To se musej zakládat nový a nový Topiky na furt to samý téma???
Cody
Profil
DoubleThink OK a co ta mialový upozornění?
DoubleThink
Profil *
Provedl jsem drobný facelift toho oznámení...
Cody
Profil
DoubleThink Super, zjistil jsem díky moc!!!
Honza Hučín
Profil
Využiju, že tohle téma existuje, a taky se konečně na něco zeptám.

Šlo by zařídit, aby na titulní stránce, kde se u Posledních diskusí volí, zda řadit podle času témat, nebo podle odpovědí, se po kliknutí a znovunačtení stránky odrolovalo znovu na Poslední diskuse? Tedy aby byla u Posledních diskusí záložka <a name="posledni"></a> a v odkazu href="index.php#posledni"?

To rolování dolů mě pokaždé štve.
Petra
Profil
Honza Hučín
Mám ten pocit, že už tam ale nějaký ten den je ;-)
viz Primy odkaz na Posledni diskuze
DoubleThink
Profil *
No to by znamenalo navěsit na všechny odkazy "Diskuse" (i v drobečkové navigaci)
tu kotvu "#posledni" - a pak by se objevili lidi, kterým by to naopak vadilo - a nejspíš bych se k nim počítal i já.

Osobně se mi jeví přijatelnější udělat klávesovou zkratku pro přesunutí k posledním tématům
Wan-To
Profil *
Nebo prostě do menu na úvodní stránce přidat odkaz 'Poslední', který by odkazoval na #posledni. Pak jde ale o to, co by vadilo víc, jestli scrollování nebo klikání...
Honza Hučín
Profil
Já nevím, jestli by to muselo být na všechny odkazy. Podle mě by stačilo to dát jenom Sleduj můj myšlenkový postup:

Na titulce je nejdřív fórum a pak seznam posledních diskusí.
Odkazy "Tříděno podle nových témat / nových odpovědí" jsou uvedeny jenom jednou, a to u posledních diskusí.
Takže co chce uživatel, když klikne na některý z těch odkazů? Samozřejmě chce třídit poslední diskuse, nic jiného.
A tedy chce po přegenerování stránky pokračovat zase u posledních diskusí. Když se mu načte stránka a zůstane nahoře, s pravděpodobností blížící se jistotě uživatel bude rolovat dolů (nebo překlikne, ale každopádně musí udělat nějakou akci).
Ergo pokud by v tomto jediném případě přegenerovaná stránka skočila zase na poslední diskuse, naprosté většině uživatelů to bude vyhovovat.
Acci
Profil
A co takhle, aby si diskuze ukládala cookie co jsem naposledy četl (něco jako new.weblogy.cz) a nějak barevně zvýraznilo?
Honza Hučín
Profil
Acci, to by asi chtělo větší zásah do systému. BlueBoardu vůbec nerozumím, ale odhaduji, že to nebude tak snadné.
Acci
Profil
BlueBoardu vůbec nerozumím, ale odhaduji, že to nebude tak snadné.
Eh?
Yuhů
Profil
Honza asi myslel MiniBB. Horší je, že já tomu také moc nerozumím. Prostě jsem vybral fórum, které vypadalo, že je dostatečně jednoduché. Byl to trochu omyl, ale to už je jedno.

Pokud máte kdokoliv připomínku nebo nápad na vylepšení funkčnosti, zpracujte to prosím ve formě modulu do miniBB. Nic složitějšího se vzhledem k zaneprázdnění adminů (tedy mě a DoubleThinka) nedá praktikovat, lituju.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0