Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Nox_lbc Profil |
#1 · Zasláno: 19. 12. 2006, 17:09:45
Zdravím,
poslední dobou, zvlášť od doby co mám internet od Kyslíku, mi přijde loading hlavní stránky diskuze značně pomalý ... možná je to tím, že výpis kategorií není kešovaný a tak se pokaždé sahá do DB, ale můžu se mýlit ... nicméně ... sem na diskuzi chodím už nějaký pátek. Samozřejmě z bookmarků, čtu jen nejnovější témata a nejnovější příspěvky ... výpis kategorií jde naprosto mimo mě ... Proto se ptám: Je možné zredukovat (smrsknout) výpis kategorií do stromové struktury, tak, aby se nemusel vypisovat celý strom ? [i] - JakPsátWeb - AdobeFlash - FireWorks help --------------------- a BUM seznam nových témat ... nebo seznam témat seřazených podle posledního příspěvku .. to je buřt [i] Popřípadě mám v rukávu ještě jeden návrh, a to, přidat do URL nějaký paramatr, který by umožňoval nezobrazovat komplet Kategorie ... tj. něco jako: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?ChcesKategorie=JasneZeNeBejku Díky za zájem Yuhů, Dero nebo DoubleThinku ... co já vim ;-) |
||
Časová prodleva: 8 dní
|
|||
Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 27. 12. 2006, 15:07:35
už asi rok se chystám na to, že nasadím nějakou novou verzi diskusního softu, ale zatím dělám seznamácké vyhledávání a Sklik. Tak potom. Nemá cenu přidávat funkce do starého softu. Jinak je mi líto, opravdu se pokusím o zrychlení.
|
||
Yuhů Profil |
#3 · Zasláno: 27. 12. 2006, 15:10:13
ale jak tak koukám na to zadání, tak bude fungovat i statická stránka. Prostě si hlavní stránku stáhni na lokál a používej jako rozcestník.
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0