« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Autor Zpráva
Alphard
Profil
Dále souhlasím se Str4wberrym v tom, že by nebylo od věci přepsat odkazy takto: „Můj profil (upravit)“.
co se vám nelíbí na
· Upravit profil · Můj profil ·
Kentaur
Profil
Alphard
Tak třeba já si myslím, že „Můj profil (upravit)“ vypadá lépe a je to docela praktické (zabírá to méně místa a působí to lépe na uživatele), případně by se dala položka upravit profil umístit až na stránku s profilem.
Miloš
Profil
Ještě bych navrhnul jednu změnu – text Zrušit objednávku mi nepřijde zcela srozumitelný.
Nahradil bych ho něčím jako Ukončit sledování tohoto tématu.
DoubleThink
Profil *
Ale teď vidím jiný problém — v MSIE, Opeře i Firefoxu se stránka roztáhla o 30px při okně širokém 1000px … a zobrazuje se vodorovný posuvník.
Jak jsem psal, byl změněn výstup (pre+div). Trochu jsem upravil css směrem ke zpětné kompatibilitě pro staré příspěvky. Ale i tak - staré se zobrazí v IE pořád blbě.
Str4wberry
Profil
Odpovídám DoubleThinkovi:
„* Odkazy už nepožírají čárky, tečky a dvojtečky“
Mohly by ještě, prosím, nepožírat středník?

http://www.jakpsatweb.cz/;

Díky, už to funguje.
drasha
Profil
ja bych ještě změnil patičku...
z
Powered by miniBB 1.7e (www.miniBB.net) © 2001-2004
na
Powered by miniBB 1.7e (www.miniBB.net) © 2001-2007(za chvili 2008)
;) jsem detailista :D
DoubleThink
Profil *
Mohly by ještě, prosím, nepožírat středník?
Staniž se.
Str4wberry
Profil
Odpovídám DoubleThinkovi:
Dokázal bys ještě zapnout/přidat přidávání kotev jednotlivým příspěvkům. Nebo je nějaký podstatný důvod pro to, že tam nejsou, avšak odkazy z vyhledávání na ně směřují?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Str4wberryho:
Nejsi první, kdo o ně žádá. Už několik měsíců doufám, že se někdy dodělají, a proto se snažím odkazovat na konkrétní příspěvky, i když to zatím nikdo neocení.

Když už vytahuješ toto vlákno, tak mě napadla ještě jedna věc:
DoubleThinku, zavedl bys prosím možnost vkládat do příspěvků horizontální čáru?
DoubleThink
Profil *
zavedl bys prosím možnost vkládat do příspěvků horizontální čáru?
Můžu vědět konkrétně k čemu?

Má to být <hr> nebo stačí něco s borderem?

Nebo je nějaký podstatný důvod pro to, že tam nejsou
Netuším, voli je asi vypili...
Chamurappi
Profil
Reaguji na DoubleThinka:
Lepší přehlednost. Když reaguji na více lidí a na každého několika odstavci, tak bych určitě takový oddělovač využil, kdyby tu byl. Nebo třeba připomínky mimo téma (případně moderátorské) by mohly ležet pod čarou.

Konkrétní realizaci v kódu už nechám na tobě. Představuji si to jako jednopixelovou šedivou čáru po celé šíři, která zabere na výšku cca jeden řádek.
Str4wberry
Profil
Odpovídám Chamurappimu:
Nejsi první, kdo o ně žádá.
Vím. Ale všechny žádosti byly někde zastrčené. Tato je v důležitém vláknu.

Už několik měsíců doufám, že se někdy dodělají
Počítám něco kolem dvaceti.


Odpovídám DoubleThinkovi:
Ještě jsem zapomněl na jednu věc — často nějaký šílenec vloží (nejčastěji do Názoru na stránku) několika-megabytový obrázek, který se každému nenačte. Bohužel není poznat, že autor vůbec nějaký obrázek vložil. Napadá mě například přidat obrázku pozadí nebo rámeček.
souki
Profil
Str4wberry
aby si mohl udělat rámeček, kolem nenačteného obrázku, tak musíš znát jeho velikost
Jozef Benko
Profil
souki
„aby si mohl udělat rámeček, kolem nenačteného obrázku, tak musíš znát jeho velikost“
http://php.net/manual/en/function.getimagesize.php (?)

BTW: Ja osobne by som uvítal, keby fungovala citácia zvoleného textu aj v Safari.
souki
Profil
Jozef Benko
to ale těžko budeme dělat u několika MB vzádleného obrázku
souki
Profil
Jozef Benko
BTW: Ja osobne by som uvítal, keby fungovala citácia zvoleného textu aj v Safari.
nebo v IE7 ve Vistách :)
Jozef Benko
Profil
souki
„to ale těžko budeme dělat u několika MB vzádleného obrázku“
S back-endom moc nerobím, ale skutočnosť že PHP beží na serveri (rádovo stonásobne rýchlejšie pripojenie ako client) mi nahovára, že samotný skript nebude mať problém s načítaním informácii o obrázku, nech je akokoľvek veľký.
souki
Profil
Jozef Benko
Při malém užití máš pravdu. Teď si ale představ, jakou nálož ten server má.
Str4wberry
Profil
Odpovídám DoubleThinkovi:
Napadlo mne něco jiného — co těm obrázkům prostě nerušit alt (tj. nepřidávat jim alt="")?

Ještě bych měl jednoho kandidáta na nepožírání odkazem — závorku. Také by se mohl text převádět na odkaz i uvnitř závorky, tedy takto (http://www.jakpsatweb.cz/). Prosím, nepokusil bys se o to.


Odpovídám Chamurappimu:
Podporuji Tvou horizontální čáru. :–)
Dranel
Profil
Já bych třeba Upravit profil a Můj profil sjednotil do Profil, případně do Můj profil. Snad už to každého napadne, že když vleze do svého profilu, tak že zde může upravovat. Pokud tento návrh neprojde, tak bych alespoň Můj profil a Upravit profil prohodil.
Manq
Profil
Já bych třeba Upravit profil a Můj profil sjednotil do Profil, případně do Můj profil.
Něco velice podobného se tu už řešilo.

Pokud tento návrh neprojde, tak bych alespoň Můj profil a Upravit profil prohodil.
Nevidím v tom žádný hlubší smysl.
Str4wberry
Profil
Odpovídám Dranelovi:
Já bych třeba Upravit profil a Můj profil sjednotil do Profil, případně do Můj profil.
Tím bys přišel o odkaz na profil, kde máš vypsané poslední příspěvky a témata, chápu-li Tě dobře.
DoubleThink
Profil *
Bohužel není poznat, že autor vůbec nějaký obrázek vložil. Napadá mě například přidat obrázku pozadí nebo rámeček.
Asi nechápu. Místo nenačteného obrázku se zpravidla zobrazí placeholder (Fox i explorer to tak dělá).

getimagesize
Jak getimagesize zjistí velikost obrázku, který nemůže načíst?

Ja osobne by som uvítal, keby fungovala citácia zvoleného textu aj v Safari.
Já bych uvítal věcí... Nicméně s chutí do toho - vlez do JS a uprav to, rád to zaktualizuju.

nebo v IE7 ve Vistách :)
V IE7 pokud vím funguje bez nejmenších problémů. (vyzkoušeno na WV x86 i x64 Ultimate a WXP x86 Pro SP2).

Napadlo mne něco jiného — co těm obrázkům prostě nerušit alt
Možná jsem v mylné představě, že alt="" a žádný alt je totéž.

Ještě bych měl jednoho kandidáta na nepožírání odkazem — závorku
Doplním.

Také by se mohl text převádět na odkaz i uvnitř závorky
Mohl, to by ovšem programátor minibb nesměl být kus vepřového. (Aneb "kterak udělat regulární výraz jen za pomocí substr a explode").
Pokud je tady někdo mistr regulárů, milerád bych mu dal celou funkci přepsat.

Snad už to každého napadne, že když vleze do svého profilu, tak že zde může upravovat.
Možná. Problém je ale v tom, že si ho tam upravovat nemůže.
Mistr
Profil
DoubleThink
V IE7 pokud vím funguje bez nejmenších problémů. (vyzkoušeno na WV x86 i x64 Ultimate a WXP x86 Pro SP2).
Ve Windows XP Professional SP 2 odkaz Citovat v MSIE 7 není. Viz
nightfish
Profil
Ve Windows XP Professional SP 2 odkaz Citovat v MSIE 7 není
v main_posts-cs.js je podmínka pro zobrazování textu Citovat
if ((bw.ns6 || bw.ie5 || bw.ie6 || bw.ns4)){// && !bw.opr) {


takže by to asi chtělo přidat dodělat "|| bw.ie7"
a do checkBrowser apropriátní řádek (zřejmě něco ve stylu)
this.ie7=(this.ver.indexOf("MSIE 7")>-1 && this.dom)?1:0;
Str4wberry
Profil
Odpovídám DoubleThinkovi:
Asi nechápu. Místo nenačteného obrázku se zpravidla zobrazí placeholder (Fox i explorer to tak dělá).
Ano, jenže vlivem alt="" se (alespoň mně) zobrazuje jen malé prázdné místo ve Firefoxu i Opeře. Při vynechání „alt=''“ vidím v Opeře popis „Obrázek“ a rámeček, ve Firefoxu známý obrázek ,  v Exploreru potom v obou případech.


Odpovídám Mistrovi:
Když jsem ještě měl Explorer 7, odkaz tam byl. Co se prostě vykašlat na zjišťování prohlížeče?
Dranel
Profil
DoubleThink
Možná. Problém je ale v tom, že si ho tam upravovat nemůže.

No a já bych to sjednotil. Tak, že nahoře by byl ten profil s příspěvkama atd, a dole pod tím by byla úprava profilu. Vše na jedné stránce.
Chamurappi
Profil
Reaguji na soukiho:
aby si mohl udělat rámeček, kolem nenačteného obrázku, tak musíš znát jeho velikost
Rámeček se dělá pomocí CSS vlastnosti border. Nenapadá mě, k čemu by zjištěná velikost byla.


Reaguji na Dranela:
Sloučení, které navrhuješ, mi připadá naprosto zbytečné.

tak bych alespoň Můj profil a Upravit profil prohodil
Pozdě. Už jsem si zvykl na současné rozložení, zbytečná změna je změna k horšímu.


Reaguji na DoubleThinka:
Pokud je tady někdo mistr regulárů, milerád bych mu dal celou funkci přepsat.
Můžeš ji rovnou vhodit do diskuse, ne? Já bych se o to možná pokusil (i když PHP neumím).

Návrhy, ke kterým se moc nevyjadřuješ (#kotvy, [hr], [mod][/mod], JS ochrana starých vláken), máme považovat za schválené nebo za zapomenuté? :-)
souki
Profil
Chamurappi
Jenže pokud není obrázek načtený, tak rámeček není vidět nebo je to jen tečka, ne?
DoubleThink
Profil *
function urlMaker($text, $wrap) {
	
	$text = str_replace("\r\n", " \r\n ", $text);

	$words = explode(' ', $text);

	for ($i = 0; $i < sizeof($words); $i++) {

		$word = $words[$i];
		//Trim below is necessary is the tag is placed at the begin of string
		$c = 0;
		
		$last_char = substr($word,-1);
		if(in_array($last_char,array('.',',',':',';'))){
			$word = substr($word,0,-1);
			$append_char = $last_char;
						
		}else{
			$append_char = null;
		}

		if (strtolower(substr($words[$i], 0, 7)) == 'http://') {
			$c = 1;
			$word = '<a href="'.$word.'" target="_blank" rel="nofollow">'.$word.'</a>'.$append_char;
		} elseif (strtolower(substr($words[$i], 0, 4)) == 'www.') {
			$c = 1;
			$word = '<a href="http://'.$word.'" target="_blank" rel="nofollow">'.$word.'</a>'.$append_char;
		}
		if ($c == 1) $words[$i] = $word;
		//$words[$i] = str_replace ("\n ", "\n", $words[$i]);
	}
	$ret = str_replace(" \r\n ", "\r\n", implode(' ', $words));
	
	return $ret;
}


Návrhy, ke kterým se moc nevyjadřuješ (#kotvy, [hr], [mod][/mod], JS ochrana starých vláken), máme považovat za schválené nebo za zapomenuté? :-)

První tři bych považoval za schválené, poslední bude teď asi v kolizi s připravovanou serializací starých vláken (by Acci a Yuhů).
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.