Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
zbystr Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 1. 2008, 09:27:31
Pote co jsme videl poslednich par dotazu mam chut napsat na tyto dotazy google, google a google , jelikoz pro odpovedi k temto dotazum staci zadat jednoduchy dotaz na google a mam hned vysledek.
tak lidicky snazte se trochu .... myslim ze spousta lidi vam tady radi poradi(vcetne me) ... ale urcite se dockate rychlejsi odpovedi by google ZbySTr |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 25. 1. 2008, 09:45:49
Reaguji na zbystra:
Tohle vlákno je zbytečné. Přečtou si ho jen pravidelní členové, na nově příchozí nezapůsobí. Mimochodem, jsou i jiné vyhledávače než Google, Google a Google. |
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 25. 1. 2008, 09:55:40
Psát to sem nemá smysl, autoři těch dotazů prostě vlezou na fórum, kliknou na danou sekci (případně na jakoukoliv sekci) a napíší příspěvek.
Asi by ani nepomohlo napsat to přímo formuláře pro založení vlákna, když u políčka pro titulek je napsáno: Titulky typu "pomoc!" jsou k ničemu. a stejně se tu objevují témata nadepsaná "Pomoc!!!" Jediné, co mě napadlo, udělat na to průvodce (wizard)- Průvodce založením vlákna :-) Vypadal by asi takhle: Krok 1: Zadejte nadpis vlákna. Nadpis musí stručně popisovat Váš problém, nesmí to být "Pomoc!!!" a podobně. Pak vstupní políčko s validací na pár regulárních výrazů (například: /pomoc!!+/i, /help( pls)?!!+/i nebo /!!!+/) a tlačítko Pokračovat Krok 2: Zkusili jste řešení hledat na Google a zde na fóru? ANO - NE Krok 3: Zadejte text příspěvku, textarea a tlačítko Dokončit To by možná pomohlo :o) |
||
zbystr Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 1. 2008, 10:09:24
Chamurappi:
jj jsou i jine .... :) ... ale to nebylo pointou >] |
||
Nox Profil |
#5 · Zasláno: 25. 1. 2008, 14:35:43
zbystr
Mě se třeba stane, že nevím, pod čím problém hledat, takže by mě google před dotazováním stejně nepomohl |
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 25. 1. 2008, 14:50:50
Reaguji na Jokera:
„Pak vstupní políčko s validací na pár regulárních výrazů“ Za tímto účelem si vedu seznam špatných názvů vláken. |
||
Joker Profil |
#7 · Zasláno: 25. 1. 2008, 15:33:28
Chamurappi
Opravdu? A vypadá to, že by šlo udělat nějaký rozumný filtr? |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0