Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Marianek Profil |
#1 · Zasláno: 6. 4. 2008, 19:13:58
jde nejak smazat uz vytvorene tema? nebo to moderator jen zamce?
|
||
nightfish Profil |
#2 · Zasláno: 6. 4. 2008, 19:17:49
|
||
Str4wberry Profil |
#3 · Zasláno: 6. 4. 2008, 19:19:43
Reakce na Marianka:
„de nejak smazat uz vytvorene tema?“ Pokud nejsi moderátor, téma (byť své) smazat nemůžeš. Chceš-li nějaké téma smazat, napiš si do tohoto vlákna. |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 6. 4. 2008, 20:14:23
Reaguji na Marianka:
„nebo to moderator jen zamce?“ Zamknout si můžeš sám, u svých vláken bys měl někde dole vidět odkaz „Zamknout téma“. Reaguji na Str4wberryho: „Chceš-li nějaké téma smazat, napiš si do tohoto vlákna.“ Nevidím souvislost s žádostí od bloda. |
||
Str4wberry Profil |
#5 · Zasláno: 6. 4. 2008, 20:23:46
Chamurappi, nepřijde mně špatné mít na takovéto žádosti vyhrazené jedno vlákno. Tobě ano?
|
||
Chamurappi Profil |
#6 · Zasláno: 7. 4. 2008, 13:22:28
Reaguji na Str4wberryho:
Dělení diskuse na vlákna usnadňuje orientaci. Když se v jednom vlákně řeší deset různých věcí, dá víc práce se v tom vyznat (najít začátky a souvislosti). Žádosti o smazání se v tomto nijak neliší od ostatních problémů a dotazů. U odborných vláken apelujeme na diskutéry, ať si zakládají na nesouvisející dotazy nová vlákna, tak proč bychom u mazacích vláken měli aktivně prosazovat přesně opačný postup? Komu se bude chtít číst ono „mazací“ vlákno, až bude pětistránkové? Jak už jsem psal vedle, shluk mnoha žádostí o smazání inspiruje k psaní dalších. Většinou zcela zbytečně. |
||
Časová prodleva: 9 dní
|
|||
Str4wberry Profil |
#7 · Zasláno: 16. 4. 2008, 16:08:12
Dobrá. Takže bychom tu měli místo jednoho pětistránkového vlákna deset vláken „jak smazat téma“. To mi nepřijde jako dobré řešení. Navrhoval bych tedy provedené i zamítnuté žádosti mazat, co Ty na to?
|
||
Chamurappi Profil |
#8 · Zasláno: 16. 4. 2008, 16:23:37
Reaguji na Str4wberryho:
Souhlasím. Objeví-li se žádost, šoupneme ji k ledu, počkáme na názor více moderátorských hlav (ne jako tady, žádný spěch), rozhodneme a žádost smažeme. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0