Autor Zpráva
radim007
Než začnete musíte si stránku nahrát na web pokud jí jen napíšete nic se sní nestane všechny mé stránky mám například na http://www.webzdarma.cz/ ale jsou v tom i háčky musí tam být mezi názvem a .cz přípona např.:xf.cz
Radek9
radim007:
A to nám píšeš jako proč?
Chamurappi
Reaguji na Radka9:
Asi doplňuje nějakou informaci, kterou se dočetl na Jak psát web a připadala mu neúplná. Píše nám to, abychom třeba také jednou netápali.
Moderátor Chamurappi: Přesunuto z Problémů v začátcích.
radim007
Já taky píšu Radkovi

Hele tohle jsou problémy v začátcích no a tohle je ůplný začátek.Mojim kamarádům se tohle stává často a navíc je to běžný problém začátečníků.
Radek9
Chamurappi:
Tak ale v tom případě by měl spíš napsat Yuhůovi, než to psát do diskuse...

radim007:
Ano, ale to není důvod to psát do diskuse.
radim007
Radek9:

Starej se o své diskuse a mou vinech...
radim007
Jo Chamurappi máš ůplnou pravdu co když nějaký začátečník nebude vědět jak na to
panther
radim007:
zřejmě ti ale nedošlo, že toto vlákno se za týden ztratí do propadliště dějin a nikdo si na něj nevzpomene, co? Pravděpodobně jsi to ůplně nedomyslel.
radim007
no a co
panther
radim007:
no a co
jen to, že „když nějaký začátečník nebude vědět jak na to“, stejně o tomhle tématu nebude vědět. A když bude hledat, najde odkaz na JPW (nebo jiný, řeší se to na mnoha webech), kde se o tomto také dočte.
Petr ZZZ
Radim007 prostě připomíná jednu z dimenzí, dneska v diskuzích na internetu už téměř zapomenutých: Píše názor na něco, odpovídá na otázku, ještě než byla položena, odpovídá bez nutnosti předchozí otázky. V podstatě nedělá nic jiného než Yuhů: Píše bez vyzvání návod na něco, aby z toho případní čtenáři měli užitek. Mně se to líbí a řekl bych, že je to od něho hezké. Rozdíl je v tom, že Yuhů píše dobře, zatímco projev radima007 by potřeboval trochu vybrousit, ať už co se týče pravopisu, stylu anebo ucelenosti, s jakou je nebo spíš není myšlenka předložena. Dalším bodem je otázka, zda ta myšlenka už není dostatečně dobře podána a vysvětlena jinde:
Jak si vytvořit stránku
Základy HTML
Jak stránky publikovat

Nicméně navrhuji zohlednit skutečnost, že Radim007 je zde zaregistrovaný teprve ode dneška a nemusí tedy mít dosud zkušenosti se zvyky na diskuzích. Z tohoto pohledu si myslím, že na posouzení otázky, zda může být pro diskuzi přínosem, je brzo, a neviděl bych jako perspektivní ho hned ze začátku nějak přehnaně peskovat.
radim007
správně Petr ZZZ sem zaregistrován teprve ode dneška
Radek9
radim007:
Starej se o své diskuse a mou vinech...
Jistě, budu se starat o svou diskusi, ale na téma, které jste zvolil Vy, se dá jen těžko diskutovat. Neřekl bych, že je až takový problém napsat Yuhůovi a požádat ho o doplnění informací. Navíc, jak píše panther, toto téma se za pár dnů (či týdnů) ztratí a žádný začátečník o něm nebude vědět.

Na začátku věty se píše velké písmeno a na konci se končí správným interpunkčním znaménkem.
MCKAY
radim007:
Možná jsem trochu v OT, ale rád bych ti připomněl, že "úplný" se píše s čárkou nad u, ne s kroužkem (mohlo by se ti to do života hodit). :-)
Bubák
Radim007 je zde zaregistrovaný teprve ode dneška a nemusí tedy mít dosud zkušenosti se zvyky na diskuzích.
... a neviděl bych jako perspektivní ho hned ze začátku nějak přehnaně peskovat.

pektivní ho hned ze začátku nějak přehnaně peskovat[/i]“
Radima007 odtud nikdo nevyhání a pokud bude přiměřeně "peskován", tak doufám, že nad radami bude přemýšlet a nezíská špatné návyky.
Petr ZZZ
Bubák:
doufám, že nad radami bude přemýšlet a nezíská špatné návyky.
Ano, to samozřejmě doufám taky, zvlášť nyní, poté co jsem shlédl příspěvky Radima007 se zaseknutou klávesou o (ty už jsou naštěstí u ledu, proto na ně ani neodkazuji).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0