Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Juandev Profil |
#1 · Zasláno: 31. 10. 2015, 01:17:17
Jsou na webu již poznatky k CSS 3?
|
||
Taurus Profil |
#2 · Zasláno: 31. 10. 2015, 09:08:51
Na jakém webu? Přijde ti nadpis vlákna v pořádku? Chjo...
|
||
Juandev Profil |
#3 · Zasláno: 31. 10. 2015, 11:25:25
Taurus:
„Přijde ti nadpis vlákna v pořádku?“ Přijde, protože, cituji: O Jak psát web Yuhů ocení kritiku svých stránek. Je to již jasné, nebo to mám vysvětlovat? |
||
anonymníí Profil * |
#4 · Zasláno: 31. 10. 2015, 11:32:32
Juandev:
A je problém se na ten web podívat? Ano, něco tam je, např. border-radius Něco tam není a nemyslím si, že by to bylo špatně. Zmiňovat věci s mizernou podporou na tento web nepatří a pravidelně aktualizovat podporu jednotlivých nových vlastností je časově náročné a nejsem si jistý, jestli by se tím chtěl Yuhů zabývat. Zdrojů, které se věnují novým vlastnostem a hodnotám, je mnoho, a to včetně informaci o aktuální podpoře. |
||
Taurus Profil |
#5 · Zasláno: 31. 10. 2015, 13:17:42
Juandev:
Ve výpisu vláken vidím jen „CSS 3“. To je mi k ničemu. Kdyby to tak dělal každej, tak se tady nezorientujem a o vyhledávání nemluvím. „Přijde“ Smutný. |
||
Bubák Profil |
#6 · Zasláno: 31. 10. 2015, 18:11:38
Juandev:
„Je to již jasné, nebo to mám vysvětlovat?“ Svého času vyšla kniha „Nenuťte uživatele přemýšlet“. |
||
Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 1. 11. 2015, 12:43:41
Reaguji na Juandeva:
Co jsem zběžně četl, na JPW jsou popsané box-sizing , opacity , background-size , background-clip , vícečetné background y, box-shadow , overflow-x , overflow-y , text-overflow . Do tohoto výčtu novinek by se daly zahrnout i pojmenované barvy a text-shadow (pokud ignorujeme CSS 2.0 a SVG).
Z toho, co by podle mě stálo za pozornost, chybí popis vlastností transform a transition .
|
||
Bubák Profil |
Pak ještě barvy RGBA, HSL a HSLA.
Zápis barev v HTML a CSS » Zápis barev v CSS |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0