« 1 2 »
Autor Zpráva
webphp
Profil
Dobrý prajem.

Som zvedavý na Váš názor.

Odkaz
Zechy
Profil
Přijdu a už mi dojem kazí halda reklam.
webphp
Profil
Zechy

aj mne sa to zdalo veľa, vybaví sa...
Beavis
Profil
Ano, tak reklama mě odradila od dalšího setrvání. A navíc jsem na notebooku, a ty flash bannery a reklamy mi pěkně zpomalily procesor. Není to nejlepší volba.
Shulík
Profil
Já abych pravdu řekl dokonce špatně rozeznávám, co je reklama a co ne, takže mám strach kliknout. (To je samozřejmě nadsázka, i když teda ne zas tak velká)
webphp
Profil
Tie reklamy budú odstránené.

A okrem toho Váš dojem bol aký?
Mistr
Profil
webphp
(1) Absence hlavičky. Je tam jen jakýsi modrý pás.
(2) Proč u formuláře není u tlačítka Zmazať ochrana proti nechtěnému smazání? Například JavaScriptově vyřešená hláška s textem Opravdu smazať zadané údaje? zobrazící se po klepnutí na toto tlačítko.
(3) Na webu se podtržený text používá pouze na odkazy, na nic jiného. Viz Tvá stránka Podmienky.
(4) Co na webu vlastně je? Pokud pominu neskutečné množství reklam, na které již upozorňovali zdejší kolegové, vlastně nic. Nebo se pletu?
Taurus
Profil
Pošli to ke shodnocení až ty reklamy odstraníš. Takto je to děs.
webphp
Profil
Mistr

(1) bude vyriešená
(2) To ma ani nenapadlo, díki za nápad
(3) hneď odstránim
(4) na úvodnej stránke nič neni, len p prihlásení...

Je to forma reklamy formou odkazov a krátkych popisov web stránky (zadarmo)



Taurus

Už som pár odstránil, budú aj ostatné.
Shulík
Profil
na úvodnej stránke nič neni, len p prihlásení...
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=3811
Bod f)
webphp
Profil
Shulík

ano viem, ja som bol zvedavý na Váš dojem, vzhľad a odporúčania...

„na úvodnej stránke nič neni, len p prihlásení... “ - ani tam nič nebude, nakoľko obsah stránky je len pre registrovaných.

Stránka nie je šablóna...
don jebot
Profil
nepači sa mi to vobec, a v prvý dojem som som si myslel že som v nejakom nepodarenom eshope ...
webphp
Profil
don jebot

je to na zamyslenie, díki
Petr ZZZ
Profil
webphp

V tých hotových Php riešeniach, na ktoré robíš reklamu, tiež občas chýba znak?

br>Veľmi rád

;-)
webphp
Profil
Petr ZZZ

tebe sa nestalo ešte, že si sa pomýlil?
webphp
Profil
Som dosť trpezlivý človek... :)


- väčšina reklám odstránená
- drobné chyby opravené.

Aký máte názor teraz?

Môžete sa aj prihlásiť. Meno: demo Heslo: demo
kiara
Profil *
cauko. No jo, mne sa páči. Ten vzhľad je taký jednoduchý...
Petr ZZZ
Profil
webphp
tebe sa nestalo ešte, že si sa pomýlil?
Ale to víš, že stalo. :-)
kiara
Profil *
kiara - Ďakujem.

Petr ZZZ - :) Dojem bol aký?
webphp
Profil
kiara

he he. Názor niekoho iného?
Zechy
Profil
Ted jsem se nad tím zamyslel. Na hlavní stránce máš napsáno že webphp se zabývá hotový php skripty. Přijdu na čo získám a čtu tam, že mi pomůže tento web přilákat zákazníky. Tak jak to je? Todle je teda matoucí.
vynalezce
Profil
pokud jsem prihlasen tak mohu cist libovolnou zpravu

http://webphp.unas.cz/po/link_2/login_success.php?nacitaj=precitat&od=Admin&id=40

mohu smazat libovolnou zpravu

http://webphp.unas.cz/po/link_2/login_success.php?nacitaj=spravy&sprava=kos&vymaz=kos&id=43


rekl bych ze mohu smazat i libovolny cizi odkaz edit: testovano, mohu



xss

http://webphp.unas.cz/po/link_2/login_success.php?nacitaj=precitat&od=Admin&id=<script>alert('xss')</script>;

pak je i xss ve zpravach


doporucuju to urychlene opravit



u zapomenuteho hesla hazi


Warning: mysql_query(): Access denied for user 'nobody'@'192.168.12.2' (using password: NO) in /3w/unas.cz/w/webphp/po/link_2/zabudnute_heslo.php on line 16

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/unas.cz/w/webphp/po/link_2/zabudnute_heslo.php on line 16

Warning: mysql_result(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /3w/unas.cz/w/webphp/po/link_2/zabudnute_heslo.php on line 16

Zadaný email nebol nájdený v systéme.
webphp
Profil
vynalezce

No teraz som sa prekvapil. chyby opravím. to s tými správami ani neviem ako...
u zapomenuteho hesla hazi - fungovalo to, bolo to vyskúšané




Zechy - budú tam aj skripty, ale chystá sa to ako reklamný systém.
webphp
Profil
vynalezce

u zapomenuteho hesla hazi - už je to opravené, drobná chyba.

Čo sa týka tých správ, ako by sa dalo docieliť aby nik iný nevedel prečítať tú správu- len ten pre koho bolo určené

Napadla ma možnosť porovnať údaj uložený v session a meno adresáta. Malo by to fungovať?
Petr ZZZ
Profil
Dojem bol aký?

Ahoj kiara [#19]
já si nejsem jistý, zda rozeznávám správně koncept, a trochu mi vadí, že kromě reklamy a php jsem na tom webu nenašel nic, co bych dokázal označit za "content" neboli obsah – prostě nějaké povídání. Pokud účelem mají být peníze za reklamu jako vedlejší účinek nabídky bezplatných php-skriptů, tak si netroufám odhadnout, do jaké míry to může fungovat. Myslím si ale, že takovou nabídkou se snaží majitel webu oslovit dosti specializované publikum, zatímco peníze všeobecně vydělává spíš reklama zaměřená na širší vrstvy obyvatelstva. Taky si říkám, ten kdo neví, co je php, tomu to na nic není, a kdo to ví, tak si tu a tam nějaký ten skript možná raději napíše sám, zvláště pokud mají skripty nedostatky, jak zmiňuje vynalezce [#22]. Ale snadno se mohu mýlit, protože sám o php nevím skoro nic. Jinak si myslím, že by nebylo na škodu se trochu rozepsat o tom, co které ty skripty umí a poskytnout takové popisné informace též neregistrovanému uživateli. Také zmínku o tom, co má z webu jeho majitel, by asi bylo vhodné na web umístit. Podle reakcí v tomto vlákně si tuto otázku návštěvník stránky klade a nenachází na ni přitom odpověď. (Já taky jenom hádám.)
Chamurappi
Profil
Reaguji na kiaru/webphp:
No jo, mne sa páči.
K čemu ti je taková sebechvála? Používej tady prosím jen jednu přezdívku.
Zechy
Profil
No jo no, sebechvála smrdí :)
webphp
Profil
Chamurappi, Zechy.

Jednoducho hodiny ťukali a nikto nepísal,
(aj keď medzi tým viacerí prišli na moju webku z tohoto fóra, nikto nereagoval), tak som napísal sám sebe. he. Dokonca uplynuli ďalšie tri hodiny a nikto sa ani nepokúšal mi odpovedať! Tak vy neukazujte na mňa...

tuto sa asi pomoc neponúka, len ohovára...
Shulík
Profil
Zapomínáš, že jsme na fóru, ne na chatu ;)

<flame>A jakou čekáš pomoc? Dozvěděl ses tu, co je na stránkách špatně resp. co konkrétním osobám nevyhovuje. Co čekáš víc?</flame>
shaggy
Profil
Tak vy neukazujte na mňa
Prečo by sme nemali ukazovať na teba? Vydával si sa za niekoho iného a chválil si sám seba, čo môže byť viac úbohé?

Ak máš problém s tým, že hodiny ťukajú a nikto nepíše, tak ich skús schovať do skrine, potom nebudú "ťukať".
Aj keby sem nikto nič nenapísal, tak:
1. je to slobodná vôla každého z nás a ty to musíš rešpektovať.
2. pochvalnými príspevkami pod cudzím prihlasovacím menom si nevynútiš odpoveď. Nie si tu jediný a nie si stredom sveta, zvykni si na to.
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0