Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
M4RtY Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 11. 2009, 11:13:03
Dobry den,
chtel bych zhotnotit muj web www.foosball-club.cz kladi i zapory co vylepsit co odstranit atd :) Diky M4RtY |
||
KoLi Profil |
#2 · Zasláno: 10. 11. 2009, 16:38:09
M4RtY:
1) Absekce klikacího loga. 2) Chybí mi hover v horním menu. Nejvetší chybou je jsou ty obrázky. Dalo by se to vyřešit textově. 3) To samé vidím u ICQ a mobilního čísla. Raději bych to měl jako text (dá se to lehce zkopírovat). 4) Počeštil bych patičku. 5) Upravil bych barvy v guestbooku. 6) Vyhodil bych statistiku. K čemu návštěvníkovi je? Jinak proti této stránce nic nemám. |
||
M4RtY Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 11. 2009, 11:08:19
1) Klikaci logo, pekne ale dnes již 90% webů neobsahuje. V mém případě nepotřebné a nepěkné!
2) Chybi tam 2 odkazy protoze na nic pracuji... 3) ICQ a mobiilni cislo je schvalne v obrazku kdo jej potrebuje necht si jej opise. Nehodlam odpovidat nejakym co se jen tak bavi ;) 4) pracuje se na tom 5) Zkousim barevne kombinace 6) K cemu jsou statistiky uzivateluim na jinych webech? Ja mam seo 95% |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 11. 11. 2009, 11:17:15 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na M4RtYho:
„Klikaci logo, pekne ale dnes již 90% webů neobsahuje.“ Fakt? Ukaž mi nějakou statistiku. I kdyby 90 % webů mělo tuto vadu, neznamená to, že to není vada. Já vidím klikací logo na drtivé většině webů, kterými procházím. „K cemu jsou statistiky uzivateluim na jinych webech?“ Naprosto k ničemu. K čemu jsou na tvém webu? „Ja mam seo 95%“ Co je to za blábol? SEO se přeci neměří v procentech. Menu máš naprosto nepoužitelné, pokud nejsou dostupné styly či obrázky: <div id="menu"> <div id="button1"><a href="index.php"></a></div> <div id="button2"><a href="aktuality.php"></a></div> <div id="button6"><a href="video.php"></a></div> <div id="button3"><a href="foto.php"></a></div> <div id="button7"><a href="zebricky.php"></a></div> <div id="button4"><a href="odkazy.php"></a></div> <div id="button5"><a href="gbook.php"></a></div> </div> |
||
Axamith Profil |
#5 · Zasláno: 11. 11. 2009, 12:37:00
M4RtY: Klikaci logo, pekne ale dnes již 90% webů neobsahuje. V mém případě nepotřebné a nepěkné!
Co je na klikacím logu nepěkné? Vždyť se vizuálně tváří jako klasické logo, pouze reaguje na přejetí myši jako odkaz. Naopak v běžné praxi urychluje navigaci. |
||
Shulík Profil |
#6 · Zasláno: 11. 11. 2009, 14:52:34
Taky bych ocenil, kdybych v menu viděl, na které stránce právě jsem.
|
||
Hitman Profil |
#7 · Zasláno: 11. 11. 2009, 17:20:05
Jen doplním.
4) pracuje se na tom Vyhledáváš ve slovníku, nebo si nenajdeš 2 minuty? 6) K cemu jsou statistiky uzivateluim na jinych webech? K ničemu. |
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
M4RtY Profil * |
#8 · Zasláno: 29. 4. 2010, 08:35:58
Dekuji vsem za informace, nakonec to dopadlo uplne jinak, vse jsem udelal dle vasich rad a poznatku, takze kazdemu v tomto vlaknu dekuji z kritiku i komentare! Mnoho jste mi pomohli
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0