Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Juro Profil * |
www.1reviewsites.com
Napíšte prosím názory, návrhy, čo mam zlepšiť atď... Vašu stránku v Angličtine zaregistrujem zadarmo napíšte email na contact@1reviewsites.com : Názov stranky, url:// , keywordy 5 max. , popis - 250 znakov, vaš email, heslo: jakpsatweb. |
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 20. 11. 2009, 18:01:56
Juro:
Asi přesně nechápu, o co ti jde, ale tvůj web vypadá takhle: http://klient.plavacek.net/screen.jpg Zkus třeba pro začátek zařídit, aby člověk, který tvé stránky navštíví, je také byl schopen přečíst. |
||
unlucky Profil |
#3 · Zasláno: 20. 11. 2009, 19:33:27
zaregistruješ kam?
|
||
Juro Profil * |
#4 · Zasláno: 21. 11. 2009, 02:44:34
Môžete si vašu www stránku písanú v anglickom jazyku zaregistrovať do kategórii automoto, travel, computer and internet ... zadarmo p.s. uvedte prosím aj kategóriu. Rád úvítam aj Vaše pripomienky k designu atď.
|
||
panther Profil |
#5 · Zasláno: 21. 11. 2009, 08:59:12
Juro:
„Môžete si vašu www stránku písanú v anglickom jazyku zaregistrovať do kategórii“ k čemu mi to pomůže? „Rád úvítam aj Vaše pripomienky k designu“ myslím, že Plaváček se již vyjádřil. |
||
Plaváček Profil |
#6 · Zasláno: 21. 11. 2009, 09:00:48
Juro:
Moje připomínka ti nestačí? Z mého pohledu je web absolutně nepoužitelný a to jsem navíc vůbec nechopil jeho účel. Možná bys nám ho mohl objasnit. |
||
Juro Profil * |
#7 · Zasláno: 21. 11. 2009, 10:22:33
Táto stránka plní svoj účel. Bude mať - návštevnosť, pokiaľ máte záujem si zaregistrovať Váš web písaný v angličtine nech sa páči.
|
||
panther Profil |
#8 · Zasláno: 21. 11. 2009, 10:54:52
Juro:
„Táto stránka plní svoj účel.“ a ten je jaký? „Bude mať - návštevnosť“ kde bereš tu jistotu? Já bych na takový web nešel ani omylem. „pokiaľ máte záujem si zaregistrovať Váš web“ znovu se ptám: k čemu mi to bude dobré? Co mi registrace přinese? |
||
unlucky Profil |
#9 · Zasláno: 21. 11. 2009, 21:16:29
Juro, nezlobte se na mě, ale takových katalogů jsou mraky a navíc ani při prvním vstupu jsem nezjistil, že je to katalog. Jsem si dokonce myslel, že tam jsou inzerce...
jinak grafika hrozná :P |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0