Autor Zpráva
Bench
Profil *
Zdravím vás,

jak na vás působí www.inzercezvirat.eu ? Zkritizujte, díky.
RockFire
Profil
Líbí se mi vše kormě hlavičky, ta mi přijde prázdná. Zkus logo
daddyy
Profil
libi se mi to, i kdyz nekolik bodu zminim:
1.hlavicka mi s tou zelenou barvou trosku pere do oci svou svitivosti
2.nadpisy? co takhle pouzit poporade? a nezapomenout na h1
3. Mozna bych zapremyslel na zvetseni pisma a trosku bych vyuzil i nekde letter-spacing
MCKAY
Profil
Bench:
Je to dobré, udělal bych to, co tady navrhli ti přede mnou + optimalizovat pro rozlišení 1024*768 ;-)
Bench
Profil *
Díky za názory, mám pár dotazů:
1. vyuzil bych nekde letter-spacing - co je to letter-spacing?
2. optimalizovat pro rozlišení 1024*768 - Jak to myslíš?
MCKAY
Profil
Bench:
Myslím to tak, aby to na rozlišení monitoru 1024-768 nebylo zobrazené s posuvníky, a v prohlížeči se to zobrazilo všechno.
Johnik
Profil
Bench
U výpisu inzerátů bych přidal stránkování - výpis pořadí stránek s odkazem.
Bubák
Profil
Když najedu na položku levého menu, kurzor se změní v "pacičku", ale klikat jde pouze na textu. Proč nemáš aktivní celou plochu položky menu?

Pokud je aktivní položka v levém menu, je pod ní obrázkové pozadí. Nedeklaruješ barvu pro případ vypnutých obrázků. Co je horší, při hoveru se zelený text na pozadí ztratí.

V kódu máš chaos, třebas tyhle DIVy s display: none: <div class="l">&nbsp;&nbsp;</div>
Sirius
Profil
Nelíbí se mi, že ten blok s adresou webu vlevo nahoře je širší, než menu. Taky to useknutí, ten "přechod" z bílé do šedé, který je vidět mezi bloky menu nevypadá dobře.
Jozin
Profil *
Ahoj,

tak asi takhle, když jsem přišel na stránky tak jako ostatním se mi nelíbila hlavička. Dokonce tam není ani klikací logo...
dál menu se tu už řešilo a mám stejný názor... K tomu malému menu vpravo nahoře bych u hover efektu dal pryč underline.
Vlastně když tak koukám tak ti chybí hover všude kromě menu, kde je hover málo kontrastní.

Teď bych se chvilku věnoval kódu... říká ti něco pojem vítr v kódu? Nechápu proč máš na tolika místech vynechané řádky... je to tak méně přehledné. Dále proč kombinuješ interní a externí css? V meta tazích máš css styly a někde dole jsem vyděl <h5 style="... tak se to přece nedělá.

Koukal jsem jen zběžně takže to takhle ukončím... Doufám, že jsem nějak pomohl.

Ahoj,
Jozin.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0