Autor Zpráva
oscar
Profil *
Chtěl bych znát názor na muj web http://czech.e-blog.cz (jsem stále začátečník, ale to nic neomlouvá :D)
Web je zaměřen na obě světové války a pevnost Dobrošov.
Radek9
Profil
Děs a hrůza... Tabulkový layout? Opakující se pozadí čehosi? To snad nemyslíte vážně...
oscar
Profil *
Co je špatného na opakovaném pozadí??
A jinak k layoutu http://blog.converter.cz/index.php?m=200406#515 hodne jsem cetl a procital co delat a co nedelat.
Radek9
Profil
oscar:
Co je špatného na opakovaném pozadí??
Nic, ale Vaše pozadí je pár různobarevných pixelů. Není to žádný design.

A jinak k layoutu http://blog.converter.cz/index.php?m=200406#515 hodne jsem cetl a procital co delat a co nedelat.
Tak v tom případě Vám poradím, aby jste nepoužíval tabulkový layout. Tabulky jsou pro tabulková data. za to <div>y a cssPro layout se využívají <div>y a CSS.
oscar
Profil *
Takže místo <table>u mam udelat <div>y, tak aby stranka vypadala vzhledove stejne?
Radek9
Profil
oscar:
Ne, musí se ještě použít CSS. Pročtěte si nějaké tutoriály, na internetu toho je spousta.
Artex
Profil
1. Vzhled nic moc
2. Docela velké množství lidí nemá tak velké rozlišení:
<table style="text-align: left; width: 1227px;

3. K čemu ten budík? K čemu to počítadlo? K čemu to počasí?
4. Když je v kódu tohle:
<body width="1233" style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255);
background-image: url(../img/bg/bg.jpg); direction: ltr;" alink="#003300" link="#000066" vlink="#ff0000">
 
k čemu je potom skoro zbytečný soubor se styly?
5.
<small> 
<small> 
<small> 
        Zdroj: DSL.cz <a style="color: rgb(0, 0, 0);"  href="http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-1525/diagnoza-ajtak" 
        target="_blank" title="Zdroj: Ajťák">(http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-1525/diagnoza-ajtak)</a> 
</small> 
</small> 
</small>

To udělal FrontPage, Word, nebo jiný program? Nebo snad ty?
6. Nepodtrhávej to, co není odkazem.
oscar
Profil *
Ja jsem zacal v NVU (uz vim ze je na nic:D) a pak jsem zdrijak upravil v PSPadu coz byla docela drina a neco jsem prehlizel a bylo toho dost... a po uprave se objem dat snizil na 1/3... NVU delalo kupu nesmyslu... jinak k bodu 6 krome odkazu podtrhavam jen nadpisi, to vadí hodně? Vzhled... no porad se mi tohle libi nez neco co by hralo vsema barvama a bylo preplacane... rozliseni stahnu nize...
Artex
Profil
oscar:
jinak k bodu 6 krome odkazu podtrhavam jen nadpisi, to vadí hodně?
Nadpisy udělej třeba tučně, ale podtržení návštěvníka mate.

Ještě bych se chtěl zeptat co to je za divný kalendář?
Navíc bych doporučil úplně přepsat kód a nepoužívat NVU, <iframe> a tabulkový layout. Článek o tabulkách na který odkazuješ je pět let starý a za těch pět let se od tabulkových layoutů téměř upustilo. V Tvém případě bych řekl že jsou tabulky zbytečné. Raději bych použil místo toho <div>y. K <iframe> dodám, že jestli chceš mermomocí mít menu v jiném souboru, je lepší jej vložit například přes php pomocí příkazu include. Není to ale zase tak nutné.
Bubák
Profil
Co je to za paskvil? Tohle v plné nahotě prozradil Firefox, Informace o stránce > Média
Adresa: http://czech.e-blog.cz/img/zahlavi/zahlavi.jpg
Typ: BMP obrázek
Velikost obrázku: 1088px × 306px (zmenšeno na 800px × 203px)

BMP obrázky se opravdu na web nehodí.
Když dáš Šaratici do láhve od Whisky, co bude v láhvi? S obrázky je to podobné.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: