Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
DZer Profil |
#1 · Zasláno: 16. 8. 2005, 12:12:58 · Upravil/a: DZer
berounriders.wz.cz/
o čem vim a bud nebyl zatim čas nebo něco jinýho: onas - špatně formátovaný(dině to rozděluje text,atd) odkazy - v Mozille nenačítá ke každýmu li odrážku možná až příliš složitá struktura,divné použití include,JS hodně lamersky a ten uvod sem nepsal já.... |
||
Fred Profil |
#2 · Zasláno: 16. 8. 2005, 14:16:06
Ale jo vzhled se mi líbí. Hlavně vyhoď tohle
oncontextmenu="return false" onmousedown="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false" Je hezký, že nechceš, aby to někdo kopíroval, ale jak si obyčejný lidi můžou takhle vytisknout třeba část textu, zobrazit zdroják, stáhnout obrázek, nebo třeba jenom otevřít odkaz v novém okně. A ti co si budou chtít něco stáhnout, stejně vědí jak. Je to akorát k naštvání. |
||
DZer Profil |
#3 · Zasláno: 17. 8. 2005, 07:54:52
no ještě si to rozmyslim ale na kopírování tam stejně nic neni a když bude tak to dám kdyspozici a docela nemam rád když na stránkách de něco označovat když samozřejmně není potřeba,nevim asi moje osobní neduha........takže ostatní dám pryč jenom to označování tam asi nechám.diky
|
||
Acci Profil |
#4 · Zasláno: 17. 8. 2005, 08:19:33
DZer
To bych taky zrušil. Často totiž čtu stejně, jak píše Yuhů http://www.jakpsatweb.cz/weblog/archiv/200303.html#ctumysi |
||
DZer Profil |
#5 · Zasláno: 17. 8. 2005, 08:36:23
dobře dám prič i zakázání oznčovat text....
|
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
DZer Profil |
#6 · Zasláno: 10. 9. 2006, 18:08:09 · Upravil/a: DZer
Od dob co jsem to sem dával, se hodně věcí změnilo, takže se znovu ptám co vi na to. berounriders.wz.cz
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0