Autor Zpráva
SkIpPeR
Profil
Smaragd Records
Web pro mého kamaráda, po domluvě jsem musel předělat na statické stránky.
Bohužel lightbox funguje jen v IE6, nevíte kde muže být problém?
Navíc menu je zajímavé, protože je to celkově obaleno divem který má stejné vlastnosti jako patičkový div a menu se stejně "neroztahuje"
mckay
Profil
SkIpPeR:
V případě že to chceš hodnotit, bylo by dobré, aby si to měl již kompletní. Každopádně chybí mi tam ta patička, ale ten web svému účelu určitě poslouží. Sice je to dost chudé, ale aspoň to není nepřehledné. Bodově 5/10.
panther
Profil
SkIpPeR:
a menu se stejně "neroztahuje"
je to normální, čemu se divíš? Tebou zadaná výška 100% je v tomto případě výška textu, je tam tedy víceméně zbytečná.

Udělej si obrázek, 1px vysoký, která bude obsahovat levou červenou část (v barvě levého sloupce, ve stejné šíři), ten pak opakuj nadřazenému divu na pozadí. Nezapomeň vyclearovat.

Řeší se to tu celkem často, jedna ze základních věcí, jak udělat dva sloupce stejně dlouhé.
SkIpPeR
Profil
panther:
Udělej si obrázek, 1px vysoký, která bude obsahovat levou červenou část (v barvě levého sloupce, ve stejné šíři), ten pak opakuj nadřazenému divu na pozadí. Nezapomeň vyclearovat.
Myslíš si, že jsem to tu nečetl?
#content {padding:0; margin-left: 1px; margin-right: 1px; background-image: url(images/menu_back.gif) repeat-y;} /* To u menu nefunguje */
#reset
{
	border:  0px none;
	margin:  0px;
	padding: 0px;
	float: none;
	clear: both;
	width: 0px;
	height: 0px;
	line-height: 0px;
	font-size: 0px;
}
#footer {width:100%; border:0; height:61px; margin:0px 1px 1px 1px; background-image: url(images/menu_back.gif) repeat-y;} /* Tady u patičky to funguje
#left_footer {width:204px; padding-top: 38px; float:left; border:0; background-color:#af0505; font-family:"Trebuchet MS", Arial, sans-serif; font-size:17px; font-weight:normal; color:#cf6969; text-align:center;}

HTML:
<div id="content"> 
							<div id="left_col"> 
										<div class="menu_border"></div> 
										<div id="menu_border_left"></div> 
										<div class="menu_border_in"></div> 
										<div id="menu"> 
...menu 
										</div> 
										<div class="menu_border_in"></div> 
										<div id="menu_border_right"></div> 
										<div class="menu_border"></div><div id="menu_bottom"></div> 
								</div> 
							<div id="body_txt"> 
...text
							</div> 
						</div> 
						<div id="reset"></div> 
					<div id="footer"> 
							<div id="left_footer">Smaragd Records</div> 
							<div width="22px"></div> 
							<div id="right_footer"> 
								<div>&copy; 2009 Smaragd Records. Webmaster <strong>SkIpPeR</strong>.</div> 
							</div> 
					</div> 

Musel jsem se ale asi někde přehmátnout, protože ve verzi PHP mě to fungovalo.
Nevíte co s tím lightboxem

mckay:
V případě že to chceš hodnotit, bylo by dobré, aby si to měl již kompletní. Každopádně chybí mi tam ta patička, ale ten web svému účelu určitě poslouží. Sice je to dost chudé, ale aspoň to není nepřehledné. Bodově 5/10.
Děkuji za hodnocení, včera jsem to narychlo upravil a dal to sem v naději, že mi tu trochu pomůžete s těma dvěma chybkama a zhodnotíte. Chybí ti tam patička? Vždyť tam je. Snažil jsem se to udělat decentní, je to právě dost jenom kvůli informacím, vedoucímu se ta grafika líbila a chce to tak nechat.
SkIpPeR
Profil
Tak majitel si to teď předělal, zvíraznil vpravo napis Nahrávací studio - cože se mi tam teď vůbec nelíbí, fotogalerii vyřadil a všechny stránky upravil tak aby neroztahovaly menu.
SkIpPeR
Profil
Opět upraveno, nevšiml si někdo nějaké chyby ohledně toho menu? Lightbox vyřešen.
Majitel mi ještě psal, že web se dlouho načítá, dá se tomu nějak pomoci?
Cpk
Profil
mne sa nacitava celkom v pohode, kedze je to staticky web, tak sa tomu nejako extra neda pomôct, jedine zvacsiet kompresiu na obrazkoch..
SkIpPeR
Profil
Dnes se s majitelem jedu domluvit osobně a poučit ho o úpravách

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: