Autor Zpráva
ExSh00t
Profil
Zdravím, dajte kritiku na web http://finalfantasy.yw.sk (je písaný v HTML+CSS+Java Script)
-kod na vysúvacie menu som stiahol ostatné všetko napísal sám, vek 16 rokov, skúsenosť amatér, je tam toho veľa nedokončeného jediné čo z menu funguje je FFI-GBA-Download...tam chcem dať druhé menu z ľavého panelu. Ďakujem za kritiku, ak by sa našiel niekto rád by som programovla vo dvojici zadarmo pre niekoho, ide mi o zlepšenie skúseností, hlavne naučenie sa naspamäť tagy, bo všetko som zabudol, bez jakpsatweb som stratený a chcem rozšíriť vedomosti o ťažký jazyk PHP.
Taurus
Profil
Absolutní pozicování není dobrý začátek. Plav. :-) Tedy floatuj. Co chceš kritizovat? Máš tam čtyři divy pod sebou, v prvním je prdlý obrázek, v dalších texty. Js si hoď do externího souboru, přemýšlej o uživatelích s různými rozlišeními, zkus občas odsazovat, ...
ExSh00t
Profil
Prečo nie je dobrá absolútna poloha? Ja, že to má výhody, všetko je presne tam kde človek chce a ešte aj text môže všetko prekrývať..ide len o to ako si to zapíše, čo som čítal je to výhodnejšie ako relatívna a float si idem naštudovať. Dik za rady zatial...
Taurus
Profil
Zmenši si okno např. na 1024 x 768 a uvidíš.
ExSh00t
Profil
Okno? Myslíš tým rozlíšenie? Bo s tým nie je problem a ked zmenším okno natiahnutím myši tiež nie je problem, len to vysúvacie menu šarapatí, ale to ja ovplyvniť neviem bo ten script som použil niekde z Internetu.
mckay
Profil
ExSh00t:
(1) 1024*768 rozlišení ti ten web nezobrazí správně
(2) Text je špatně čitelný
(3) Při kliknutí na některou položku menu, se objeví jiné menu úplně mimo design
(4) Bodově 0/10, tohle u mě neobstálo.
ExSh00t
Profil
Hm, tak ja žiadne také problémy nemám a to som skúšal aj na bratovom PC, a ešte jednom...čo preboha používaš za webbrowser? Veď predchvíľou som zmenil rozlíšenie a načítlao mi to rovnako len som musel scrollovať, bo sa mi to celé nevošlo na plochu...Ani s tým menu nemám problém len ak je v okne a ešte som nevidle surfovať niekoho v okne 7x7x cm a pritom robiť niečo iné na to je minimalizovať celé...ja teda žiadne problémy na mojom pc nemám, kedtak doložím neskúr oftografie z plochy. Text je podľa mńa akurát, možno by som ho mohol zväčšiť, ale neviem ako ďaleko sedíš od obrazovky. Vážne nechápem, žiadny problem s tým nemám, čo máte za prehliadače?
mckay
Profil
ExSh00t:
Pokud mluvíš na mě, používám Operu, a na tu bych ti neradil hlásat špínu ;-).


Po načtení to vypadá takto.
ExSh00t
Profil
Ja mám Operu, IE, Safari, Maxthon, Google Chrome, Mozillu...a neviem ako ved tak to má vyzerať, kde vidíš zlé zobrazenie, alebo niečo mimo???? Akože dole ti nejde scrollovať už? Ci ako?
ExSh00t
Profil
Akože to všetka tá kritika len preto, že to nezobrazí ako pri vyššom rozlíšení? Ve´d tam máš posuvné lišty? Vôbec nemám šajnu ako tento problem odstrániť, viem, že je to jedno z tých ideálnejších riešení tak neviem aký je problem...som skúšal zadávať aj v % a pod...ale tuším to dopadlo v niečom ešte horšie..len už si nepamätám v čom, dospel som vždyk záveru, že tam mám dávať hodnoty px...v % to tuším zobrazí ideálne vždy na celú obrazovku, ale ak budete zmenšovať rám okna, alebo nieoč už si presne nepamätám tiež to malo vady..
mckay
Profil
ExSh00t:
Nevšiml sis, že ti tam chybí celá pravá strana? Nehledě na to, že jsem řekl, že je to hned po načtení, tedy není stisknutá žádná položka webu. Mimochodem, stačí jeden otazník za větou.

K tomu tvému druhému příspěvku - je dnes standardem, aby web byl funkční v rozlišení 1024*768 minimálně. A co že tam mám lišty? Myslíš, že se ti s tím bude uživatel posouvat? Ani náhodou. Podívá se na to, řekne si, že je to nějaká nefunkční stránka a zkusí najít jinou.
ExSh00t
Profil
Ako to riešiť tým float? Namiesto absolútnej, alebo zmenou px za %? Mne sa zdá, že % pomôžu, idem vyskúšať...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: