Autor Zpráva
Mar
Profil
Odkazzatím nefunguje pro IE, 100% funguje ve FireFoxu, napištemi sem kritiku, dík...
fuckin
Profil
Musim rict ze design je pekne provedeny.

A ted trosku kritiky
1. Ty zelene fajfky pod prihlasenim jsou neprosto nelogicke. Vyhodit od vsech tech odkazu.
2. Oblast pod footerem je strasne velika. To bych radikalne zmensil.
3. Nalevo i napravo (okraje) je na pozadi bily vertikalni pruh.

Staci odstranit tyto koderske chyby a bude to dokonale.

Prohlizeno na mobilnim prohlizeci (android), nicmene renderuje vse korektne. Jadro ze safari/chromu.
keeehi
Profil
Kód je však hrozný. Mít doctype až na 57. řádku a před ním nějaké divy to je opravdu prasečina.
Po grafické stránce se mi to docela líbí. Jen mi do toho nesedí ty položky v menu. Všechno je kulaté jenom ony jsou hranaté.
Luko255
Profil
1. Zdrojový kód je v dezolátnom stave.
2. Väčšina textu na stránke má slabý kontrast voči pozadiu.
3. Absencia "pätičky" stránky.
4. Stránka nie je prístupná s vypnutým JavaScriptom. (pravdepodobne spôsobené free webhostingom)
5. Stránka nie je optimalizovaná na zobrazenie bez automatického načítavania obrázkov.
6. Zdrojový kód nie je valídny. (nepodstatné)
Martin Maňaska
Profil
líbí se mi to, jen ten kontrast textu je nic moc. Špatně se to čte.
mckay
Profil
Mar:
Je to poměrně pěkné. I zdroják vypadá vcelku kultivovaně.

(1) Ty zelené fajfky pod loginem vypadají vskutku divně, jako kdyby si uživateli vypisoval co udělal správně.
(2) Moc se mi nelíbí ten alert na Přihlásit se, zkus to udělat pomocí odkazované záložky
(3) 7/10
http
Profil
reaguji na Mar:
Je to poměrně pěkné. I zdroják vypadá vcelku kultivovaně.

mě to kultivovaně nepřijde :)



<div style="text-align:center;position:absolute;left:0px;top:0px;width:100%;height:150%;opacity: 0.9;background-color:#000000;display:none;" id="ALERT">
<BR><BR>
<img style="border: 0px solid;cursor:Pointer;position:absolute;top:38px;right:0px;" src="images-alert/menu-close.png" alt="Zavřít" usemap="#closemap3" />
<map name="closemap3"><area shape="circle" coords="232,16,15" onclick="HideALERT();" title="Zavřít" alt="Zavřít"></map><BR>

<!--OBSAH--><!--OBSAH--><!--OBSAH--><!--OBSAH--><!--OBSAH--><!--OBSAH-->
<div id="obsah">
</div>

</div>


<div style="padding:2px;position:fixed;left:20px;top:20px;min-width:200px;width:auto;height:auto;opacity: 0.95;background-color:#FFF;border: 1px solid #000;display:none;" id="HINT">
Obsah
</div>






<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
baklazan
Profil *
stranka sa mi celkom paci ale ...

1) Zelene nelogicke fajky
2) ked mas vypis programov v pascale a najedem na nejaky program v lavom hornom rohu sa zobrazi popis co je premna dost daleko od stredu obrazovky. Co keby si to urobil niekde priamo pritom?

Design vcelku pekny. Skvele zvolene pozadie
Bubák
Profil
<script>
window.location.href = 'home.php';
</script>

Přesměrováváš ze stránky s reklamou, za to můžeš získat jako bonus zdarma reklamní proužek na věčné časy.

Boční menu nemá hover.
Typ prohlížeče Mozilla Firefox to sotva, byla to Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; U; cs; rv:1.8.1) Gecko/20061208 Firefox/2.0.0 Opera 10.10

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0