Autor Zpráva
hanCZen
Profil *
Ahoj všem,
mrkněte na nové stránky Odkaz. Co byste na webu vylepšili. Díky za každou odpověď
Homer
Profil
Vzhledově se mi to velice líbí (jenom bych nepoužíval patkové písmo), ale z hlediska SEO je to docela žalostné. Určitě bych zapracoval na title, nadpisech a zejména na textech. Vyhledávače se tam nemají čeho chytit.
husosef
Profil *
Mno tak s tím, že je to hezké bych souhlasil, ale pohrál bych si s menu a patičkou. Dále bych trochu tyloval texty... Ale v celku hezké!
Smokie
Profil
husosef:
Mno tak s tím, že je to hezké bych souhlasil
Prosím? Samozřejmě, svému účelu to poslouží (totiž základní informace o nějakém prodejci), ale není to žádná pastva pro oči.

Vidím v tom hlavně tyto problémy
1. web je moc úzký - okrádáte se o plochu, to co byste mohli dát již na jednu stranu vkládáte na samostatné podstránky
2. v hlavní navigaci se objevuje opravdu škaredý šedý přechod, dejte ho pryč
hanCZen
Profil *
V navigaci opravím šedý přechod, to není problém. Web mohl být více široký, ale nechám šířku tak, musel bych předělávat komplet grafiku..

Patičku upravím.

Co se týká SEO. Jaké změni v title máte namysli? Změnit nadpisy? Takže ke každé motorovce Stihl mám přidat do názvu motorovka Stihl a typ motorovky?

Přiznávám, pro SEO by bylo dobré přidat ke každému článku text. Ale zadavatel to v požadavkách neměl, ještě to s ním prodiskutuji..
alastor_kopal
Profil *
stránka se mi líbí nic bych nevytknul
pavuk
Profil
Ten kód je podivnej...
 <div class="BlockContent-tl"></div>
		    <div class="BlockContent-tr"><div></div></div>
		    <div class="BlockContent-bl"><div></div></div>
		    <div class="BlockContent-br"><div></div></div>

		    <div class="BlockContent-tc"><div></div></div>
		    <div class="BlockContent-bc"><div></div></div>
		    <div class="BlockContent-cl"><div></div></div>
		    <div class="BlockContent-cr"><div></div></div>
		    <div class="BlockContent-cc"></div>
		    <div class="BlockContent-body">

nebo
<li class=""><a href="/stihl" title=""><span><span>Stihl</span></span></a></li>
<li class=""><a href="/viking" title=""><span><span>Viking</span></span></a></li>
<li class=""><a href="/akce" title="Akce sortimentu"><span><span>Akční nabídka</span></span></a></li>
hanCZen
Profil *
To je dáno tím, že je to děláno pomocí RS Drupal..
hanCZen
Profil *
Jaké změni v title máte namysli? Změnit nadpisy? Takže ke každé motorovce Stihl mám přidat do názvu motorovka Stihl a typ motorovky?
Homer
Profil
Předpokládám, že chcete být ve vyhledávačích vidět na slovní spojení např: "motorové pily Stihl" nebo něco podobného. Pokud se na stránce takový text nevyskytuje, nemá vyhledávač šanci.
Určitě by bylo vhodné, alespoň do title a do nadpisu vložit např. "Motorová pila Stihl MS 660 W", samotné "Stihl MS 660 W" podle mě nestačí. Nějaký krátký textík s klíčovým slovem by asi taky neškodil.
slapetka
Profil
Upravil jsem title, generování URL adresy, přidal jsem nadpisy, a snažil jsem se k jednotlivým příspěvkům přidat informační text. Zatím jsem to jen přidal pro motorovky Stihl. Odkaz mrkněte na to, snad už to bude lepší..
Johnik
Profil
Určitě lepší, ale ještě bych změnil písmo na bezpatkové a zrovna na té stránce na kterou odkazuješ by slušelo stránkování.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0