Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Cup Profil |
#1 · Zasláno: 1. 2. 2010, 16:21:25
Dobrý den. Chtěl bych se poptat co na to říkáte, nepředpokládám že se registrujete, ale alespoň mi řekněte něco k tomu co můžete vidět zde www.tridniweb.cz/
Jedná se o systém pro třídní stránky. Díky za názory |
||
imploder Profil |
#2 · Zasláno: 1. 2. 2010, 16:38:04
Cup:
Líbí se mi to graficky, funkčně to vypadá ze screenů taky kvalitně. Lightbox není zasekaný. drobná chybka: klinutí na odkaz podmínkami užívání zároveň zaškrtne checkbox - chělo by to odkaz vyřadit z <label>u |
||
Cup Profil |
#3 · Zasláno: 1. 2. 2010, 16:42:29
imploder:
Ano opraveno. |
||
Jont Profil |
#4 · Zasláno: 2. 2. 2010, 00:28:59
Je to hezké, ale podle mě poměrně zbytečné - jsou tu Spolužáci, Facebook nebo třeba Windows Sky Drive. Ale tak třeba to někdo bude používat, co já vím. Grafiku to má dobrou, funkce asi taky, takže když se o tom lidi dozví, tak by to možná někdo mohl používat. Ale to dokupování prostoru ti asi moc nevydělá, to si žádný student nekoupí.
|
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
JAAkub Profil |
#5 · Zasláno: 5. 2. 2010, 14:04:49
Cup:
Perfektne :D |
||
Cup Profil |
#6 · Zasláno: 5. 2. 2010, 17:23:12 · Upravil/a: Cup
JAAkub:
Jak to myslíš? cítím v tom nějak moc ironie :) pokud máš k něčemu připomínku, tak prosím konkrétněji |
||
denCo Profil |
#7 · Zasláno: 5. 2. 2010, 18:06:37
v podpisu je napísané Kontkat namiesto Kontakt... inak sa mi to páči, nieje to prepchaté grafikou... ešte keby je testovacie meno a heslo, bolo by to skvelé :)
|
||
Cup Profil |
#8 · Zasláno: 5. 2. 2010, 18:55:51
Plánuju demo účet pro neregistrované, a novou grafiku, až to bude dám sem vědět (cca týden)
|
||
Kacko Profil |
#9 · Zasláno: 5. 2. 2010, 22:29:17
Cup:
1) Co vas vedlo k tomu umistit registraci vlevo? 2) Proc jsou input boxy tak velke? Jinak chvalim, registraci rovnou z homepage, to tu spouste lidem nedochazi. |
||
Cup Profil |
#10 · Zasláno: 5. 2. 2010, 23:24:59
Kacko:
1) Vedl mě k tomu grafickej návrh, já neumím s PS ani prd. Všechno posílám kamarádovi. Co ten udělá v PS to já zpracuji. 2) bod 1 |
||
Kacko Profil |
#11 · Zasláno: 6. 2. 2010, 00:05:20
Cup:
Aha, lide v nasich krajich ctou zleva. Nebylo by prinosnejsi, aby popis projektu byl vlevo a registrace vpravo? Zda se to mozna usmevne, ale lide zprvu vice koukaji doleva. Muj skromny navrh: Lide take nectou, takze doporucuji misto dlouhosahlych vet popsat dulezite informace v nekolika kratkych bodech. a) Idealne shrnout podstatu existence webu v jedne vete - a tuto informaci zvyraznit. b) Pod to zvyraznene vypsat v bodech co nabizite(zdarma 150MB atp). c) Az pod to chcete-li nejake dalsi informace(screeny atp.) d) Presunout registraci doprava e) Zmensit input boxy Zkuste si udelat ve volnem case navrh toho co popisuji(treba jen na papire). A zkuste ty verze porovnat. * zvyraznene neznamena, ze to bude nadpis, nebo tucny text * idealne by mel uzivatel postupovat takto: 1) Rychle se dozvedet o cem web je(viz. bod A) 2) Pokud ho to trochu zaujme, zjisti mozne vyhody(bod B) 3) Pripadne si prohlidne screeny(pripadne odkaz O projektu) -- vsimnete si, ze stale postupuje zleva doprava odshora dolu 4) Zaregistruje se Jinak design na me pusobi tak trochu jako stara kniha. Nevim jestli to pritahne studenty.. |
||
Cup Profil |
#12 · Zasláno: 6. 2. 2010, 00:18:42
Kacko:
Váš postup byl popsán i v knize Steve Krug: Nenuťte uživatele přemýšlet, můžu vám k tomu říct pouze to že máte pravdu a že jsem odkaz na váš příspěvek poslal grafikovi. A ještě možná to že se tu zanedlouho ukáže nový návrh, tak grafiku budeme moci probrat nanovo. :) Díky za názor. |
||
Kacko Profil |
#13 · Zasláno: 6. 2. 2010, 00:30:38
Cup:
Knihu jsem necetl, teto zkusenosti jsem nabyl diky praktickym zkusenostem z usertestingu. Nejspise si ji prectu - diky za tip. Preji hodne uspechu. |
||
Časová prodleva: 19 dní
|
|||
Cup Profil |
#14 · Zasláno: 24. 2. 2010, 15:12:37
Byla spoštěna nová verze webu, pokud k tomu někdo máte co říct tak díky. www.tridniweb.cz
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0