Autor Zpráva
uniservisviki
Profil *
dobry den, snazim sa nejak stat webdizajnerom a zistujem ze je to tazke, aspon to tak vypada, alebo vek? Prosim Vas pozrite mi tenko web a ohodnotte mi ho, a nestrite ma. pouzil som nastroj na tvorbu webu antena webdesign. lámem si hlavu so seom a ako sa dostat do vyhladavaca google.sk na nejaku normal poziciu. host mam na ceskom serveri. Dakujem za vsetky nazory. Peter
Odkaz
pavuk
Mě se to líbí, jenom odkazy v menu pod headerem jsou strašně nevýrazný, na těch bys určitě měl zapracovat. Pak mi taky bylo líto toho chlápka, co ho obrázek svou tíhou značně deformoval, jak to takhle jako pygmej vydrží... No a od ostatních myslím přijde čočka za to počitadlo (myslím za to že ho tam vůbec máš, mimochodem ten jeho vzhled je děsivej) a taky za ty SEO odkazy, to je tady takovej kolorit
david80
Abych se přidal k pavuk, ještě ti vytknou neklikací logo a zobrazení datumu s hodinama - na firemní prezentaci se to moc nehodí.
Moc se mi nelíbí ty tečky na pozadí které zasahují až do textu.
Dál bych zvíraznil odkaz, na kterém zrovna jsem, hned jsem se kvůli tomu ztratil.
Trochu bych změnil obsahové rozmístění hlavní části, líbí se mi rozmístění pod odkazem "okna a dveře", zbytek moc ne.
uniservisviki
Profil *
pavuk:
dik za nazor a zamakam na tom, niektore veci sa uz aj mne zdaju pritiahnute a zmenim to. zacinam a raz mozno budem dobry, este raz dik
pavuk
Ale zapomněl jsem na to nedůležitější: nejde měnit velikost písma, to byl vlastně důvod proč jsem se nedostal dál než na hlavní stránku. Já večer zvětšuju, a co nezvětším, opouštím
uniservisviki
Profil *
david80:
diki david maknem na tom, opravím to nejak a potom to pridem dat zhodnotit :-))))
uniservisviki
Profil *
pavuk:
tomu zvecseniu pisma nerozumiem, pls info ako to spravit, dik
pavuk
Zřejmě máš zadanou velikost písma v nějakejch absolutních jednotkách, třeba 17px, a potom si ho uživatel nemůže změnit. Bohužel mi nejde zobrazit tvůj zdroják, okamžitě mi padne FF a Explorer se ihned rozsype. Že jsem ten komp nevypnul dřív... :-)
david80
Skus nezadávat velikost písma v px, ale v em, pak by mělo jít zvětšit v prohlížeči.
pavuk
A zdroják mi nejde zobrazit ani v IE Testeru a Opeře. Co se to děje?
david80
Mě šel zobrazit v pohodě v IE
uniservisviki
Profil *
pavuk:
mne ide v IE, ten zdrojak, no a s tym pismom to asi bude nadlho ale skusim to, dik
uniservisviki
Profil *
david80:
a co hovori na ten zdrojakm pridval som tam meta name="robots" ... má to vyznam?
david80
uniservisviki:
s tym pismom to asi bude nadlho
Jen v css přepiš font-size: 11px na font-size: 1.1 em třeba.
uniservisviki
Profil *
david80
idem to skusit, momenticek
david80
uniservisviki:
meta name="robots" ... má to vyznam?
Koukni sem, tady se na to taky někdo ptal - http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&topic=48649&forum=10&page=-1
uniservisviki
Profil *
david80:
skusil som to ale na stranke sa to nemeni ale ak si otvorim zdrojak tak si zvecsim, hmm

david80:
dik david myslel som si to :-))))))), takze som sa nic asi nenaucil podstatneho a musim asi citat o webe viac novsich stránok :-))))))))))

Moderátor Joker: "hmm" zkráceno na standardní délku, aby nepřivolávalo moderátory. A když už mě to přivolalo, sloučil jsem dva po sobě jdoucí příspěvky do jednoho.
david80
uniservisviki:
skusil som to ale na stranke sa to nemeni
Nemění se to, protože jestli jsem si dobře všimnul, tak máš velikost textu zadanou jak v souboru css, tak i přímo v kodu html :-)
uniservisviki
Profil *
david80:
tiež sa mi to zdalo čudne, ale poviem ti ze ten css kod neviem najst, asi je moc hodin :-)) a text je na stranku vlozeny ako text pole. No asi som trepol ale mal by som to zmenit asi tam aj tam, ze jo.
Ale zase sa da zvecsit cela stanka takze to nieje teraz take surne ako to pocitadlo ... menu a .........
Dik chalani za cenne rady.
Raz na revanš :-))
david80
No rozhodně by jsi měl zadávat velikost atd buď jen v kodu, nebo jen v css souboru, ale určitě ne v obojím.
uniservisviki
Profil *
david80:
takze iba css?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0