Autor Zpráva
Lizard
Profil
prosim o rady k memu webu http://lizard.hys.cz/ . Je velmi jednoduchy, ucim se teprve mesic.
JAAkub
Profil
Lizard:
?? Prečo je ten obsah daký dlhý a nič v ňom ???
Logo by si mohol urobiť priesvitné (pozadie) aby splýval s pozadím header-u
A ešte by si mohol odstrániť border z odkazov (hlavne pri odkazoch na validnosť - "uteká to").
Tú reklamu si trošku prispôsob stránke, taká možnosť je (alebo si ju skry).
Inak celkom ujde na začiatočníka. Držím palce

Moderátor Chamurappi: Odmazány obrázkové smajlíky a podpis, obojí je proti pravidlům.
Lizard
Profil
JAAkub:
1. ja toho moc nenamluvim ani v realu, jen se chci naucit psat web. A ten obsah natahuje ten obrazek v levem sloupci.
2. to logo prepracuju....tak jsem zkusil udelat to logo pruhledne, ale pak mam okolo pisma i loga tenkou bilou caru :(
3. ty odkazy jsem tam nacpal, jen aby tam neco bylo.... pouzivam Operu a nic mi v ni neutika, mam to presne ve sloupci....zkusim se na to podivat z vice prohlizecu.
4. dekuju ;)
JAAkub
Profil
Lizard:
1. Ano len na úvode je to v obsahu dlllhý posuvník ale nič tam skoro nieje (neviem či to dobre píšem tak pošlem screen):


Moderátor Chamurappi: Odmazán obrázkový smajlík.
Lizard
Profil
JAAkub:
uz by to byt nemelo, ja ve svem prohlizeci mam vypnuty scrollbary, proto se mni tam nic neobjevovalo.
JAAkub
Profil
Ano už tam nič neni

Moderátor Chamurappi: Odmazán obrázkový smajlík. Příště budu mazat celé příspěvky.
Lizard
Profil
fajn, a ten border jde videt v FF a IE, v Chrome a Opera nic videt neni...nekde bude chybka.
Lizard
Profil
nikde tam nemam napsany border modry....mam jen ramecky cerne okolo leveho a praveho sloupce a top a bottom na strednim....tak ted nevim co s tim :(
Bubák
Profil
Lizard:
fajn, a ten border jde videt v FF a IE, v Chrome a Opera nic videt neni...nekde bude chybka.
Není to chyba, IE a Firefox obrázkové odkazy orámují barvou textu odkazů. Tohle chování jde změnit, mi se pro odstranění rámečků líbí tahle deklarace:
img {border: red;}

Přestože to v souladu se specifikací funguje, doporučuji něco rozumnějšího, třebas:
img {border: none;}
Lizard
Profil
Bubák:
wau... a je to pryc......diky
Lizard
Profil
Byl bych rád za další reakce na můj web jak na design, tak i na kód. děkuji předem.
JAAkub
Profil
Lizard:
Cw,
K tomu kódu:
Máš tam NET zápisy - />
Nemáš ukončený <div id="obal">
V obrázkoch nemá byť </img> - Je to nepárový tag.
Pridaj <meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css">
(Odkaz na validáciu)
Lizard
Profil
JAAkub:
tak jsem to trochu poladil...na oficiálním W3C validátoru to mam bez chyby, na českém je to pořád samá chyba.
Hitman
Profil
(1) Web je v češtině nebo v angličtině?
(2) Proč tam je ikonka seoservis?
(3) Proč je dole 5 zbytečných odkazů?

Neoficiální validátor ti hlásí chybu kvůli html a xhtml v DTD.
Lizard
Profil
Hitman:
1. v CJ
2. uz tam neni
3. je to domena a hosting zdarma, za to si tam cpou ty odkazy

ucebnice HTML a CSS mam cca 6. tyden, pricemz predtim jsem to nikdy ani nevidel a venuju se tomu jen po vecerech, takze vubec netusim co je DTD. :D
dohledam si to ;)
dekuji
JAAkub
Profil
Tu reklamu vycentruj :D
Lizard
Profil
ja ji nemuzu vycentrovat, jelikoz ji vubec nevidim v editoru. mohu upravit jen sve nauploadovane slozky....nic vic nic min.... navic jejich 5 odkazu me irituje nejmene. spise bych uvital radu ohledne preskakujiho pozadi a jak odstranit bily okraj loga.
JAAkub
Profil
Daj si toto do kódu:
<div style="TU si daj štýl alebo potom class; text-align: center"><endora></div>

A máš
Lizard
Profil
zapis mam takhle: body {
min-width: 630px; /* 2x LS width + PS width + 2x SS padding */
margin: 0;
background: #ffffff url(obrazky/background2.png);
background-repeat: no-repeat;
background-position: center fixed;
}
jen jsem dopsal fixed...tedy doufam, ze je to tak spravne, kazdopadne prestalo se centrovat po svisle ose.
Hitman
Profil
Lizard:
1. v CJ

Pokud jsi myslel Český jazyk, tak my vysvětli tato nová slova, která jsem v žádném Českém slovníku nenašel.

Lizard?s, page, home, news, projects, gallery, about me.


Nejdříve bych ti doporučil naučit se psát (případně i pořádně mluvit) česky, než začneš něco takového tvořit - tím myslím i tvé příspěvky v tomto vlákně.
Lizard
Profil
Tak myslím, že toto vlákno se již může uzavřít ;)
Hitman
Profil
Diakritiku již používáš, alespoň nějaké zlepšní :-).

Uzavřít jej můžeš pouze ty (a moderátor), kliknutím na "zamknout vlákno" v pravo u příspěvků.
Merit
Profil *
Miláčku....líbíš se mi... :-)
david80
Profil
Ta informace "jsi právě návštěvník číslo ... " nějak moc nefunguje. Načítá se tam každý reload stránky a navíc ti to někdy přičte 1 a někdy 11.
Když už tam chceš nějaké počítadlo, tak skus třeba toplist.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0