Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mesiah Profil |
Dobrý den,
můžete mi napsat názor na web? Jedná se o osobní blog. Děkuji. http://wanted.czweb.org/2010/index.html |
||
Milan Kubík Profil |
#2 · Zasláno: 3. 4. 2010, 15:57:52
Tak nějak nemám co hodnotit, vzhledově suché, ale na blog postačující.
|
||
Karathas Profil * |
#3 · Zasláno: 3. 4. 2010, 16:11:17
nie je tam skoro ziadny obsah ;)
a co sa tyka designu, suhlasim s panom Milanom Kubíkom |
||
Mesiah Profil |
#4 · Zasláno: 3. 4. 2010, 19:08:07
Jedna se o blog, ne portfolio.
Podle mého názoru má být blog přehledný a čistý. A co se týká html a css? Něco špatně? |
||
Pan X Profil |
#5 · Zasláno: 4. 4. 2010, 08:41:57 · Upravil/a: Pan X
Pěkné, líbí se mito, myslím si že design je pro blog jako stvořený :).
* Jen bych dodělal hover efekt u odkázů v kategorii, chvili mi trvalo než mi došlo že je to vlastně odkaz. * A ještě bych to šedivé písmo (hodnocení, autora,kategorii,atd...) trochu ztmavil špatně se to čte. * Postrádám klikací hlavičku |
||
Railbot Profil |
#6 · Zasláno: 4. 4. 2010, 09:11:10
Řekl bych, že je to šablona. Ne vlastní výtvor.
|
||
Mesiah Profil |
#7 · Zasláno: 4. 4. 2010, 15:21:14
Pan X:
Děkuji za kompliment. S tou šedou s Vámi souhlasim, je málo výrazna. U odkazů v kategorii je problém v tom, že pokud bude nadpis nějakého článku příliš dloulý, odkaz se buď zalomí a nebo se dodělají "..." misto celého nadpisu. Pokud bych to nechal zalomené, byl by problém s tím hover efektem, že by se muselo relativně složitě přispůsobovat pozadí odkazu... A klikací hlavička, na to jsem uplně zapomněl, díky za připomenutí. Railbot: Nejde o šablonu, je to můj výtvor od navrhu po realizaci. Ale pokud jste si pomyslel, že jde o šablonu, jsem rád; říká mi to, že jde o profesionalně vyhližející web, děkuji. |
||
Railbot Profil |
#8 · Zasláno: 4. 4. 2010, 19:26:19 · Upravil/a: Railbot
Mesiah:
Šablona != profesionálně vyhlížející web. Šablona = přinejlepším tuctový design s klasickým rozložením. Děkoval jsi bohužel předčasně :) Každopádně na tu myšlenku mě přivedl kód, konkrétně anglické komentáře, které jsou v takové podobě pro šablony charakteristické. |
||
Mesiah Profil |
#9 · Zasláno: 4. 4. 2010, 22:01:43
Railbot:
Aha... No nevadi, me se porad libi dal :P :) Ty komentare mam z best practices na nettuts nebo odnekud jinud... :) |
||
slim12 Profil |
#10 · Zasláno: 4. 4. 2010, 22:35:37
mně to připomina wordpress.komentaře,rozvrženi stránky............
|
||
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
Louka Profil |
#11 · Zasláno: 10. 4. 2010, 16:27:52
Zkus zrušit text-align:justify - působí to na mě moc hutně. A nepatrně zvýšit line-height bych zkusil...
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0