Autor Zpráva
External
Profil
Stránku jsem kompletne predelal, proto jsem to dal do nového tématu. ZároveŇ by mě zajímalo, jestli někdo neví o skriptu, který podle prohlížeč nalouduje příslušnou stránku.external-services.kvalitne.cz
Tomik
Profil
Já bych tento problém řešil pomocí JavaScriptu a PHP.
Nejprve bych si pomocí objektu "window.navigator" v JS zjistil o jaký prohlížeč se jedná a následně bych pomocí PHPkové funkce include vložil příslušnou stránku.

Něco o window.navigatoru (Jak psát web).
Něco o PHP funkci include (tato diskuse).
External
Profil
Zdá se, že už není co komentovat...
Spikee
Profil
Ak si pripojený modemom, tak sa ten horný obrázok trochu dlho naťahuje (ale to je môj problém :-))
SuE
Profil
mně se vzhled líbí, jen pár mušek:
chtělo by to aspoň nějaký jemný hover efekt u odkazů (na boku)
ve firefox se překrývá část menu tím nadpisem stránky, je to viditelné až na dalších stránkách (REFERENCE apod)
Ve FF text menu vylézá do těch červených linek hlavičky (celý blok s textem je posunutý nahoru)

při změně velikosti písma ( v IE i FF) se menu posune i s částí hlavičky nahoru nebo dolů (zmenšit/zvětšit) - to zas není taková hrůza ale je škoda, že to vypadá bezchybně jen při velikosti písma "střední" , ale to písmo v textu je příliš malé - dost lidí si to zvětší
External
Profil
Docela by se hodil screenshot...ale to po nikom nemůžu chtít...je to moc práce pro nic za nic(hlavně za nic...takže je to jaksný...no money-no honey)
SuE
Profil
co bych pro tebe neudělala :-)
http://suewebik.net/pokusy/external-ff.jpg (69K)
je to trochu čmouhaté od komprese ale snad viditelné to posunutí, nechtěla jsem to zmenšovat
llook
Profil
Kombinace window.navigator a PHP je podle mě nesmysl. Buďto to lze v JS pomocí window.navigator zjistit prohlížeč a pak přesměrovat pomocí windows.location, nebo v PHP přesměrovat nebo vložit příslušnou stránku podle hodnoty $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'].
Podle mě je ale lepší stránky vytvořit jedny pro všechny prohlížeče, lépe se to spravuje a vypadá to profesionálněji. Ale chce to trochu se učit a testovat než to člověk ovládne.
bojars
Profil
SuE ma predbehla: tu to máš na 800×600.

:-)
External
Profil
Nechápu, že se ta tabulka tak narve nahorů. Jako by to byly dvě vrstvy(i když nejsou)...člověk neví jak to vyřešit, leda dvě tabuky zasadit do jedný, ale to by jich už bylo vnořenejch i na můj vytříbený vkus až až. Asi pro FF udělám speciální edici, protože tento problém je optimalizačně...náročný
SuE
Profil
hm a co kdybys celý ten vršek uzavřel do 1 divu přes celou šířku stránky, dal mu výšku a ten spodek do druhého divu - že by to nebyla vnořená tabulka ale druhá, nezavislá, v tom druhém div, když už chceš table. Jen taková uvaha ..
External
Profil
Velice dobrý nápad
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.